vrijdag 9 maart 2012

Mede dankzij jullie.....

.....is het, dat ik op het moment zo enthousiast bezig ben met de SBS-blokjes. Het is zo leuk om jullie reacties te lezen, ik word er iedere keer weer helemaal blij van en gestimuleerd om nóg een blokje te maken. Zeker nu de eindspurt is ingezet, kan ik wel een duwtje in de rug gebruiken. Dankjewel allemaal !! Gisteren heb ik blokje nummer 117 gemaakt; met de paperpiecing-techniek. Jullie weten het....niet bepaald mijn favoriete techniek.....Maarrrrr......hij is weer erg goed gelukt:

L-2: Mother's Favorite


In mijn vorige berichtje, liet ik al een overzichtsfoto zien van de blokjes A-H. Nu heb ik ook een foto gemaakt van de blokjes I-N. Ik heb de foto's onder elkaar gezet, zodat jullie kunnen zien hoe de quilt er dan gaat uitzien:Je ziet het, nog redelijk veel open plekken in de D, M en L-rijen. Maar, andere rijen zijn weer helemaal klaar, zoals de A, E en G-rijen. Nu de laatste blokjes gemaakt worden, ik moet er nu nog 23, is het superleuk om de rijen af te maken en je het geheel kunt zien. Voor iedereen die er mee bezig is (of er óóit aan begon) zou ik zeggen : Haal het boek weer eens uit de kast en maak er een paar blokjes bij. Je zult zien dat je opnieuw enthousiast wordt van deze prachtig quilt. Fijn weekend !! 


10 opmerkingen:

Anna zei

Lekker door blijven gaan nu Margreet. Je hebt de vaart er goed in! Je quilt ziet er al fantastisch uit!

Heleni zei

Wow dat ziet er al leuk uit hoor Margreet.
Ik vind de kleuren zo prachtig die je gebruikt.

groet Heleni

jolanda zei

Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier helemaal blij van wordt... wat wordtie mooi!!!!!
Nog 'maar' 23 te gaan... zet 'm op!!!
groetjes, Jolanda

Judith zei

Ik ben het helemaal met je eens margreet, die reacties zijn super leuk om te lezen allemaal! Ik geniet er ook altijd zo van, en wat je zegt het stimuleerd enorm. Klasse dat je de klus nu bijna geklaard hebt. Enne eenmaal klaar vergeet dan niet je SBS speldje aan te vragen bij Jennifer!!! Fijn weekend en succes met de laatste loodjes

Quiltendewilma zei

Het wordt al een hele mooie quilt!!

Guusje, zei

Je hebt er weer een prachtig blok bij en het eind is in zicht. Ik ben stoffen aan het sparen zodat ik er ook eens aan kan gaan beginnen want dat ga ik zeker weer doen.

Phebe and Jane zei

Nog maar (..) 23 blokjes. Het einde is in zicht. Ik kan me voorstellen dat de reacties leuk zijn, maar voor ons lezers is het ook heel leuk om telkens weer een nieuw blokje te zien.
Groetjes,
Marian

Annemieke zei

Wordt inderdaad erg mooi en kan me voorstellen hoe leuk het is om de rijen op te vullen.
goed weekend!
Groetjes
Annemieke

Martine zei

Mooi hoor al die blokken zo bij elkaar.
Is ook geen werkje wat eentonig wordt.

El Blog de Liana zei

It´s a wonderful quilt. I love it. After visiting your blog, I have to buy that book and I´ll do it when I finish the Mistery Quilt. Thank you for sharing your work.

Kisses from Las Palmas,

Liana