maandag 14 januari 2013

Wat een luxe.....

...........is het om hier te mogen wonen. Ik waardeer het meer en meer. Hoeveel mensen kunnen dit iedere ochtend zien ? Vanochtend heb ik er even wat langer stilgestaan en genoten van het prachtige uitzicht over  de Grevelingen. 


Het was wel koud, maar zó mooi ! Heel stil (het waaide bijna niet), alleen het gegak van ganzen en het krijsen van een paar meeuwen, dat is het enige dat je dan hoort. 


Thuisgekomen geniet ik van een verse mok koffie en kruip ik even achter de pc om jullie bij te praten over het quiltwerk van mijn Aussie. Dat vordert al lekker. Ik ben nu aan de lichte rand bezig.


Of het al met al genoeg quiltwerk is, valt te bezien. Ik twijfel erover, maar eerst maak ik hem zover af als dat ik van plan was. Dan bekijk ik het met een kritisch oog of er nog meer doorgepit moet gaan worden.Natuurlijk kon ik het niet laten om een schaal met bolletjes op tafel te zetten: Irissen. Stiekem hoop ik op een vroeg voorjaar, zodat ik mijn mok koffie buiten in de zon kan opdrinken.....


Genoten hebben we van het weer van de afgelopen week. Lekker met Kyra naar het strand, heel even in de duinen zitten met je gezicht in de zon.....mmmmmm.......


Kyra had geen last van kou, als het maar water is dan springt ze erin en is ze blij. 


Heerlijk vind ik het, die vrieskou. Warm aangekleed een uurtje wandelen of fietsen en dan met een grote mok thee thuis bij de kachel weer opwarmen.....dat is voor mij écht winter !
Fijne dag !

10 opmerkingen:

ria zei

Ben helemaal jaloers op je, wat een mooi uitzicht.
Je quilt wordt helmaal super, je gbruikt dezelfde quiltmallen die ik ook graag gebruik.
Ik heb net ook weer een quilt top af dus kan ook weer beginnen met quilten heerlijk werk vind ik dat.

Groetjes Ria

Cross Roads zei

Prachtig is deze quilt aan het worden. Heel mooi en mooi doorgepit ook nog! Ja we wonen in een mooi land wat van alles te bieden heeft op natuur gebied. Hier ligt er inmiddels een behoorlijk laagje sneeuw. Het ziet er weer schitterend uit, al heb ik wel te doen met iedereen die er door moet.
Fijne dag en groetjes Jovanca

Monica zei

Schitterend die foto's, maar ook het genieten van de stilte. Mooi wordt je patch

susana zei

Ziet er mooi uit; het uitzicht en je quiltrand ;o)
groetjes Susi

Marijke zei

Prachtige natuur! Genieten voor degene die het ziet!
Hier is vanmiddag een laagje sneeuw gevallen zo mooi... alles nieuw!
groetjes van Marijke

Anoniem zei

Wat wordt je Aussie moooooooi. Ja heerlijk nu buiten met de hond rennen. Fijn dat je er zo van genieten kunt. Groetjes Wilma

carina zei

Ooh kan me voorstellen dat je hebt genoten het is toch prachtig een maandagochtend en een week zo starten schitterend. Je quilt ook heel mooi dat doorpitten vind ik wel een klus ik kijk echt met andere ogen naar quilts die handmatig door gepit zijn.

Guusje, zei

Je aussie wordt prachtig en ja jullie wonen echt geweldig wat een prachtig uitzicht. Ik moet zeggen dat ik ook erg van de winter hou en e vrieskou die er nu is.

Anoniem zei

Lovely quilting on your beautiful quilt. Kyra is a gorgeous happy girl.

Irena zei

ja prachtig,deze uitzicht breng altijd zo rust met zich mee,en quilt ook mooi,groet irena