vrijdag 27 april 2012

Mandjes en een Ster

Het is nu echt aftellen geblazen: Nummer 133 en 134 liggen nu ook op die grote stapel met blokjes die klaar zijn van de "Silvia's Bridal Sampler". Soms moet ik mezelf even knijpen, ben ik nu écht aan de laatste blokjes bezig ?? Nog écht maar 6 te gaan ?? Het is ineens snel gegaan, zo rond het 100e blokje had ik toch wel een klein dipje....pffffffft......nu nóg 40 maken........Maarrrrrrr..........ik heb doorgezet en nu istie dan écht bijna klaar !!! Hier komen de nieuwste twee:

B-1: Stamp Baskets


D-5: Square and Star

De Lente wordt nu overal zichtbaar, wat een heerlijk jaargetijde is het toch !! Afgelopen zaterdag hoorden we voor het eerst de Koekoek en vanochtend zag ik ieniemini-kleine eendekuikens in de sloot zwemmen, zo schattig....ze bleven heel dicht bij mams.....het waren er wel een stuk of 8. Ook in ons tuintje zie het voorjaar, de zon doet zijn werk en de Sierappeltjes-leiboom gaat spontaan bloeien ! In een teer zachtroze kleur...Je moet eigenlijk niet meer aan de kou denken, maar ons houtschuurtje lig helemaal vol mooie blokken hout voor de winter. DH is flink aan het zagen en kloven geweest. Een mooi gezicht, vanuit het keukenraam kijk ik er precies op.


Trrrrrrrrrrrrrrrrringgggggg................Oh...even wachten hoor......de bel gaat.......wie kan dat nou zijn ? Wat leuk !!......het Weekend staat voor de deur......en heeft lekker veel zon bij zich........Dat wordt weer genieten.....Fijn weekend iedereen !! En een hele gezellige Koninginnedag !!


7 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Prachtige blokken, Margreet. En wat mooi al het hout. Leuk om iets op te tekenen...
Groet, Wieke

Phebe and Jane zei

Wat is dat mandjesblok een schatje. Ben benieuwd of het je lukt om dit weekend de laatste blokjes af te maken...
Succes.
Marian

quilting Jeannet zei

Ja, wat heerlijk dat de lente komt he, alleen nu nog wat meer zon, wij konden de houtjes gisteren nog prima gebruiken, het leek wel sinterklaasavond.....zo gierde de wind om het huis....

Anoniem zei

Prachtige blokken, zowel de houten als de stoffen.
Teer is het roze in de bloesem.

jolanda zei

Je zou het soms niet zeggen wanneer de donkere wolken zich samenpakken en de regen klettert tegen de ruiten, maar het is toch écht lente. En ook hier al die lieve kleine eendjes in de sloot... zó schattig!
Je blokjes zijn weer mooi... nog héél even doorzetten.
groetjes, Jolanda

Ineke Hulzebos zei

Wow, je blokjes zijn lief en mooi nu nog maar 6... ben benieuwd als alles aan elkaar zitten... Fijn weekend en Koninginnedag

Guusje, zei

Wat zijn ze mooi en je bent er bijna je bent er bijna knap hoor.