woensdag 2 mei 2012

In keurige rijen....

......staan deze tulpen op een akker in Zeeland. Een prachtig gezicht, hele velden vol in allerlei kleuren. Deze roze vond ik zelf erg mooi, een  bijzondere kleur en vorm hebben ze.


Wat ook in keurige rijen komt, is mijn SBS. (Silvia's Bridal Sampler) Het is zo leuk om de complete rijen aan elkaar te zetten ! Nu kun je eindelijk goed zien hoe het gaat worden.


De rijen A en B zitten nu aan elkaar.


Van 't weekend heb ik toch nog kans gezien om twee blokjes te maken. Zo kwam het dat de B-rij nu ook af is.......nog 4 blokjes te gaan..........


B-7: Swamp Patch


L-6: Steps to the Althar


Zondagavond werd het ineens heerlijk weer. De zon kwam door en de temperatuur steeg wel zo'n 10 graden. Tijd om met Kyra naar het strand te gaan. Gelukkig had ik mijn fototoestel bij me, zodat ik dat moment met jullie kan delen................

Het heeft geen tekst nodig, toch ??!! Iedere keer geniet ik er weer van, zo dicht bij het strand te wonen. Even een klein ritje met de auto en we staan er. Heerlijk !! Van de week is het bij ons Mei-vakantie. Even een moment van rust. Lekker niksen......Alhoewel.....het zou toch leuk zijn als alle blokjes van de SBS nu deze week af kwamen, toch !? 's Avonds op de bank de rijen aan elkaar zetten terwijl we naar een aflevering van "The Killing" kijken. Ja, ja.....wij zijn helemaal in de ban van deze serie.....Pas geleden zag ik hem bij iemand z'n blog voorbij komen. Toevallig hadden ze de DVD bij onze bieb en sindsdien zitten wij iedere avond aan de buis gekluisterd......Zó spannend !! En ondertussen steekjes maken........dat is pas vakantie ! Fijne week !

7 opmerkingen:

jolanda zei

Wat mooi nu je het zo in die rijen ziet hé? Wat zul je trots zijn (en terecht) wanneer ze allemaal aan elkaar zitten.
Die strandfoto's zijn ook erg mooi...
groetjes, Jolanda

Juicybear zei

Het wordt mooi zeg met die rijen, ik hoop voor jou dat het gaat lukken deze week.Kyra boft maar met zo'n mooi wandelroute. Ik heb the killing ook gezien, binnenkort komt seizoen 2 echt een super goeie serie.
Groetjes Anneke

Quiltendewilma zei

Mooi hoor,.. het begint al op een quilt te lijken,..
Hier gaat de sbs,.. bbrrr,...

marijke's crea zei

Prachtig het land met tulpen en het weidse van het strand en duin!
groetjes Marijke

Ineke Hulzebos zei

Wow, die wordt mooi, prachtige kleuren! En je volgende blokken zijn ook erg mooi!
http://inekehulzebos.blogspot.com/2012/04/give-away.html

Tilly zei

Je sbs begint vorm te krijgen met die rijen, ziet er prachtig uit, geldt ook voor de bollenvelden.
groetjes

Dorine zei

Ik weet niet welke rijtjes ik leuker vind de tulpen of de SBS ik denk toch maar de SBS. Hij wordt al erg mooi.
Ga zo door....