donderdag 4 juli 2013

Oh-oh..die Kyra ;-)))

*Dank*jullie*wel* voor jullie lieve beterschapswensen. Het heeft geholpen, want inmiddels zijn we allebei weer beter en wandelen Kyra en ik samen weer heel wat af. Deze middag ben ik de tuin 'ingedoken'. Er moest geveegd, gesnoeid en opgeruimd worden. Geen vervelend klusje, zeker niet als je van deze prachtige vlinders voorbij ziet komen:
 
 
 
NEE........!!!!!!!!!!!!! Even niet opgelet en wat denk je ? Kyra begint enthousiast mee te 'tuinieren'. Alleen wel op háár manier.........pffffft.....wat een zootje........meteen is mijn lavendel aan gort.....
 
 
Ach ja, gelukkig heb ik deze foto nog en weet hoe ze óók kan zijn. Tenslotte is én blijft ze de liefste hond van héééééél de wereld.......maar soms......ja soms hè, dan zou je ze achter het behang kunnen plakken ;-))
 
 
Tussen de bedrijven door, heb ik de Temecula-quilt afgemaakt. Leuk geworden hè ?
 
 
En nu ga ik aan de Marmelade-quilt beginnen. Nog even goed bekijken hóe ik hem ga quilten, maar als de gang er eenmaal inzit.....dan istie zo af ! (positief blijven hè !)
Fijn weekend iedereen !
 

9 opmerkingen:

Gonny zei

Wij hebben het hek tussen de siertuin en het 'platje' ook sinds kort weer open staan. Benieuwd hoelang dat goed gaat.... Net wat je zegt: af en toe.....

Ineke Hulzebos zei

Wat een schatje is Kyra toch, maar wel lekker ondeugend. Een nichtje van mij heeft precies dezelfde hond, ook al zo'n lieverd. Je temecula is prachtig.
Succes met het quilten van je Marmelade quilt (leuke naam)
Groetjes, Ineke

Annemieke zei

Tja op zo'n tuinhulp zit je niet te wachten natuurlijk. Lizzy (klein teckeltje) doet het ook maar haar gaatjes zijn kleiner;)
Je quilt is leuk geworden. Ik vind het echt een origineel patroon, leuk zo iets anders.
Groetjes
Annemieke

susana zei

Je quilt is leuk geworden!
Wat een prachtige vlinders komen er in jou tuin.
En Kyra. . . die wil alleen maar helpen :)

groetjes Susi

Anoniem zei

Ja, je quilt is mooi geworden en fijn dat jullie beter zijn. Tja, als je veel van iets of iemand houdt, kun je heeeel veel ervan hebben.Fijne dag nog. Groetjes Wilma

Guusje, zei

Wat isjequilt mooi en o Kyra zo ondeugend en zo lief. Veel quiltplezier.

Ritainquiltland zei

Zulke hulpjes in de tuin kun je missen als kiespijn. Jammer van de lavendel, maar ach, er zijn ergere dingen. Als ze maar niet aan je quilts zit. Dat zou pas echt een ramp zijn.

Phyllis zei

Ha, ha, die honden, het zijn net kleine kinderen he? Die Temecula is toch enig, heerlijk dat deze af is, op naar de volgende affo!

Anna zei

Son unas telas preciosas!!! Te quedará un conjunto muy bonito.
Anna