woensdag 3 augustus 2011

Zomer in het (s) teken van.....

....."The Pendula Vine". Zodra er even tijd is, maak ik er weer een paar steekjes bij. Alleen de laatste twee dagen zijn er geen bij gekomen. Het was heerlijk strandweer en dus ging ik met de jongens (en vriendjes) en Kyra naar de "Betumendiek". Dat is dezelfde dijk waar ik altijd met Kyra ga lopen. Daarachter ligt een prachtig groot strand waar we altijd naar strand gaan als het warm is. We hebben genoten! Eindelijk weer eens naar het strand.
Vandaag is het weer heel ander weer, het regent hier en ik ben benieuwd of de zon zich vandaag gaat laten zien.
Al is het dan geen strandweer voor ons, voor DH kan het niet beter. Hij klust heel wat af in onze nieuwe badkamer. Ondanks dat het af en toe best tegenzat (de waterleiding is twee keer gesprongen!)schiet het best lekker op. Vandaag gaat hij alles stucadoren en dan morgen gaan de tegels erin. Dan nog het badmeubel met dubbele wasbak, de kranen en de spotjes ophangen en dan kunnen we zaterdag weer in onze eigen douche douchen!!!
Gisteren, toen ik Kyra ging uitlaten 's avonds laat, zag ik ineens deze beauty op het raam zitten. Het lijkt wel een zebra-achtige nachtvlinder. Mooi hè!
Vandaag is er nog een leuke creatieve fair bij ons in het dorp. Op een camping. Ik ben erg nieuwschierig wat anderen allemaal maken en ga er zeker een kijkje nemen! Fijne dag iedereen!

7 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Prachtig borduurwerk, Margreet!
En geniet ze vandaag met de fair;vakantievierende zonen en een heerlijk klussende echtgenoot!
Dat voelt straks vast heerlijk in de vernieuwde badkamer!
Veel plezier!

quilting Jeannet zei

Tja, wij dachten ook te gaan fietsen vandaag, maar dat wordt overrekenen, en dat strand.....gisteren lag je hier als haringen in een ton, alle wegen naar Rockanje zaten verstopt en de parkeerplaatsen waren om 11 uur al overvol,dan verkies ik de tuin maar, lekker wonen aan het strand zeggen ze dan, tis maar wat je er onder verstaat.....bij jullie is het inderdaad wel veel groter en breder, daar zal altijd wel een rustig plekje zijn.

groetjes, Jeannet

Debby zei

Wat fijn om zo dicht bij het strand te wonen. En je sampler wordt prachtig!

Groetjes Debby

Guusje, zei

Wat een mooi borduurwerk en ja als je zo dicht bij het strand woont kan ik me zeker voorstellen dat je daar naartoe gaat alhoewel ik er ook voldoende om me heen heb hier. Wat een bijzondere vlinder.

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
Je borduurwerk ziet er heel mooi uit! Ja, het strandweer was maar weer van korte duur....
Vandaag is het niet meer gelukt om te gaan kijken bij de pallets, maar Jan hoopt er morgen heen te gaan.
Vannacht mogen Bram en zijn logeetje in de tent slapen, maar het ziet er maar guur uit. Wij zouden zaterdag een nieuwe poging wagen om weer een nachtje op de klepperstee te gaan logeren, maar wederom zijn de weersvoorspellingen niet gunstig....jammer hoor.
Nou meis, klus lekker verder en als het klaar is kom ik graag de badkamer bewonderen hoor. Hoop dat we na de vakantie ook weer een keer kunnen gaan wandelen met Kyra.
fijne avond,
liefs Ester

jolanda zei

Wat wordt je borduurwerk leuk! Ik vind de kleuren ook erg mooi.
Ja het is elke dag een verrassing wat voor weer het gaat worden hé? Vandaag schijnt de zon weer heerlijk gelukkig.
Jouw man ook aan het klussen in de vakantie dus... net als hier. Mijn man staat op dit moment met een pot verf in z'n handen hahaha.
groetjes, Jolanda

Bertie zei

Heel mooi is de Pendula Vine, het huisje erop is erg apart.
Leuk om die nachtvlinder te kunnen fotograferen, prachtige kleur :)
Leuk blog heb je!