zaterdag 30 juli 2011

Ben er nog hoor !

Alleen komt er niet zoveel van achter de computer zitten en even een berichtje tikken.....Het is midden in de Zomervakantie en dan staan er zoveel andere dingen op het programma. Geeft niks! Het is eigenlijk ook best wel even lekker zo. Zo hebben de kids van de week veel bij Oma gelogeerd, omdat onze neef daar de hele week is. Ook zijn we met z'n allen naar het "Watersnoodmuseum" in Ouwerkerk geweest ( een aanrader!) en we gingen 's avonds naar het strand om er te vliegeren en Kyra te laten zwemmen. Dat zijn nog maar een paar dingetjes die we gedaan hebben, er was nog veel meer!
Je snapt natuurlijk wel dat er van borduren ook niet zoveel kwam, toch ben ik weer een stukje verder gekomen. Vorige week gingen we naar een fair bij ons op 't dorp. Daar stond Ester met haar man, die maakt van die ontzettend leuke dingen. Ik kon deze niet laten staan:
Verder zitten we midden in een verbouwing, van de badkamer. Vorig jaar augustus hadden we daar een lekkage en besloten we dat we deze zomer de badkamer compleet gingen vernieuwen. Dit was de eerste dag van de sloop:
Dit de vierde dag. Alles ligt eruit. Het was een hele klus om de tegels eraf te halen. Maar nu zitten we weer in de opbouwende fase. De leidingen liggen goed, de wandjes staan en het plafond is in aanbouw. Volgens DH (die deze klus in zijn eentje doet!!!!) kunnen we volgende week zaterdag weer onder onze eigen douche staan.
Kyra vraagt zich intussen af: "Wie gaat er nou eens met mij spelen?"
"Niemand? Nou, dan speel ik zelf wel met m'n flostouw..."
Iedereen een heel fijn weekend!

7 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Heel gezellige foto's! Geniet van jullie vakantie en van de douche....!!!! Knap dat je man dat helemaal zelf doet! :)
Groetjes aan Kyra! ;))

Mascha zei

Wat een lieve foto's van Kyra.
Succes met de verbouwing.
Groetjes Mascha

Tilly zei

Wens je een fijne zomervakantie, en veel succes met de badkamer. groetjes

Guusje, zei

Wat een mooi borduurwerk, het bankje is ook al zo mooi. Verder een hele fijne vakantie en succes met de verbouwing.

leintje zei

ben je al naar de merklappen tentoonstelling in Goes geweest veel susses met jullie badkamer je zal hem wel missen nu het warmer wordt

Lee Prairie Designs zei

Kyra looks like she needs some loving---cute post.

Hugs, Carolyn

Siny Nijmeijer zei

En kunnen jullie al weer douchen?
Knap van je man om het zelf te gaan doen.
Je sterren zijn heel mooi, en al bijna klaar!
Groetjes Siny