maandag 16 januari 2012

"Onze" Vuurtoren

Het is al vaker gezegd hier: Wat genieten we toch iedere keer weer van het strand en de omgeving tijdens onze lange wandelingen met Kyra. Gisteren zijn we gaan wandelen bij de Vuurtoren die bij ons dorpje hoort. Dat is met de auto bij ons huis vandaan zo'n 10 minuten rijden en je bent dan ook meteen in een heel andere omgeving. Overal waar je kijkt is natuur en er heerst complete rust......Nou ja, oké dan....het was gisteren best wel druk, daar....maar zeg nou zelf: Het is toch ook een fantastische plek ?!


Voor Kyra maakt het niks uit waar we gaan wandelen, als ze maar los kan en achter een balletje kan aanrennen...en het liefst veel zwemmen....Wij zeggen wel eens voor de grap dat we een échte Zee-hond hebben...zo van: "wij hebben weer een zeehond gezien, een witte...heel apart...." (hahaha)


Hier staat ze er weer helemaal klaar voor...."Kyra: Pak de bal"...en daar rent ze er achteraan....


Helaas kun je de Vuurtoren niet meer beklimmen, een flink aantal jaren geleden hebben we dat nog wel eens gedaan. DH kende de vuurtorenwachter persoonlijk en deed een goed woordje. Een prachtig uitzicht heb je dan over de omgeving. (ik weet niet of ik het nu weer zou durven hoor.....heb lichtelijk hoogtevrees)


De Aussie-blokken vorderen ook al lekker. Van de 25 heb ik er nu 17 af.


En deze 3 zijn er van de week bijgekomen:


Zou ik er nu nog wat donkerrode bijdoen? Wat denken jullie? Ik moet wel zeggen dat het de bedoeling was dat het een lichte niet al te opvallende quilt zou moeten gaan worden. Een beetje accent mag wel, maar niet te veel zeg maar.......Mmmmm....daar ga ik nog even over nadenken...ik denk dat ik ze nog maar eens uitleg met de lichte blokken en dan een foto maken ofzo.......Dankzij jullie opbeurende woorden over de Sneeuwballenquilt, ga ik er vanmiddag met goede moed aan verder. Dankjulliewel !! Fijne dag iedereen !

9 opmerkingen:

marijke's crea zei

Heerlijk om je zeehond zo in volle actie in het water te zien!
En met de blokken... daar kom je vast wel uit!
fijne dag,
groetjes Marijke

Hubertine zei

Jullie wonen idd op een prachtige locatie!!! Met een heerlijke zee-hond, hij boft dat ie zo dicht bij de zee woont! En wat Marijke al zei, met die blokken komt het wel goed!
Groetjes, Hubertine

quilting Jeannet zei

Mooie foto van de vuurtoren, het is inderdaad heerlijk wonen aan de kust. Benieuwd wat je met de blokken gaat doen....

Wieke van Keulen zei

Ik krijg het spontaan koud als ik de hond het water in zie duiken. Maar lekker in het zonnetje en thuis lekker aan de steekjes,krijg je het vanzelf weer warm.

Annemieke zei

Mooi plekje en lieve hond! Ik zou er een paar bijdoen maar inderdaad niet teveel. Ik keek nog even naar je sneeuwballenquilt. Ik kan me voorstellen dat je het werk saai vind maar het resultaat is erg mooi!
Groetjes
Annemieke

Guusje, zei

Wat woon je toch geweldig mooi. Wat wordt je Aussie mooi. Misschien is het wel mooi om er een paar rode blokken tussen te doen.

Ellie's Quiltplace zei

Je wandeling was volgens mij écht genieten!

Mooie blokken zijn er weer bijgekomen. Je hebt er al een flink aantal.

Tilly zei

Leuk zo'n zeehond, je woont prachtig. Je aussie blokken worden werg mooi. groetjes

Daniëlle zei

Gave foto van Kyra!! Het enthousiasme is van dat koppie af te lezen! Mooie blokken hoor en blij te lezen dat je met frisse moed verder gaat met de sneeuwballenquilt! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle