zondag 12 februari 2012

't Was gezellig......

......daar in Zierikzee bij de open dag van "De Quilt Ster. Het was makkelijk te vinden, vlakbij de kerk, kon niet missen. Het was er gezellig druk, dames zaten aan een grote vierkante tafel te patchen en koffie/thee en iets lekkers kon je gewoon pakken. In het rond hingen verschillende quilts, groot een klein. Tegen de wand op tafels stonden bakken met lapjes en rollen stof. Ook had ze nog andere quiltartikelen en boeken bij zich. In een andere hoek deed ze de Engelse Paperpiecing techniek voor. Ook heb ik nog even gezellig met haar gekletst. Kortom: Het was erg leuk !!
Graag wil ik jullie (misschien wel, in ieder geval voorlopig) de laatste winterplaatjes laten zien uit onze tuin:
* * * * *
* * * * *
* * * * *
* * * * *
* * * * *
Natuurlijk heb ik ook nog wat dingetjes gekocht, dat kan ik gewoon dan niet laten. Mooie stofjes had ze vond ik, leuke kleine printjes, zachte kleurtjes en veel verschillende. (geen series ofzo)
Dit is mijn aanwinst, lapjes, klosjes, band en een blauwe verdwijnstift voor mijn Hartjesquilt.


***********************


           ....en een hele fijne quilterige Zondag !!

5 opmerkingen:

Gea zei

Klinkt allemaal heel gezellig en mooie aankopen heb je gedaan.
Mooi, dat roodborstje.

carina zei

Leuke middag en mooie lapjes heb je gekocht groet carina

Annemarie zei

Wat jammer dat we elkaar zaterdag net gemist hebben. Leuke stofjes heb je gekocht. Groetjes, Annemarie

Anoniem zei

Leuke stofjes! En dat lint heb ik zelf al verschillende keren gebruikt bij kleine projectjes. Goed geslaagd, en dankzij alle verslagen die ik inmiddels gelezen heb, heb ik toch het idee dat ik er ook een beetje bij ben geweest.

leintje zei

Jammer we zijn elkaar mis gelopen, ik hoorde dat Annet en Hanneke ook geweest waren. Het was zo jij zegt, heel gezellig en mooie stofjes.