woensdag 13 juni 2012

Allemaal huisjes...

.....hier in huis. Als het 'AFFO-virus' je eenmaal te pakken heeft, dan kom je er niet zomaar vanaf...Niet dat ik dat erg vind hoor ! Helemaal niet ! ! Juist fijn ! ! Want zo komt er tenminste weer eens iets af. Na de top van de SBS en de Aussie, is het nu tijd om de Huisjes-quilt af maken.


En dat lukt aardig, al zeg ik het zelf. Eerst knip ik zes huisjes voor, speld ze op een stukje keukenrol en zet ze één voor één in elkaar. Dat kan overal zijn: bij mijn moeder, buiten op het bankje, bij een vriendin terwijl we lekker kletsen en een bakkie doen, of gewoon thuis op de bank..voor de TV als we naar 'De Kampioenen' kijken.


Inmiddels zit ik qua huisjes op de helft. Nee...ik maak er geen 365....maar het worden er in totaal 72. En dan het grote huis in het midden.
 
Oh...ik zie dat het zonnetje zo lekker schijnt....gauw mijn huisjes erbij pakken en lekker patchen in de zon......Toedeloe.........

5 opmerkingen:

carina zei

Helemaal leuk! Groet carina

Ineke Hulzebos zei

Ziet er erg goed uit!
Fijne voetbalavond

Juicybear zei

Het ziet er echt super uit al je huisjes.
Groetjes Anneke

Guusje, zei

Het ziet er geweldig goed uit met de huizenbouw bij jouw en heerlijk dat je in de affoflow zit, ik ben ook bezig met het afmaken van tops en ben het met je eens dat het geweldig werkt.

Annemieke zei

Je gaat goed zo! En al zo ver met deze ook. Er zit bij echt een eenheid in je top. Komt misschien ook door dat grijs wat er in zit?
ps eindelijk mijn spreien op mijn blog gezet. Ik vond het te spannend om naar de voetbal te blijven kijken;)
Groetjes
Annemieke