zondag 3 juni 2012

Zo'n heerlijke zondagochtend.....


....want terwijl de broodjes in de oven staan, bedacht ik me dat ik wel even een berichtje zou kunnen schrijven.....gewoon....even gezellig tegen jullie aankletsen.....Deze week ben ik druk bezig geweest, om alle blokjes voor mijn Aussie-rand te knippen en te naaien. Het is al een aardig stapeltje geworden:


 En zo gaat het er dan uitzien, eerst een rand van deze blokjes, dan een effen rand en dan nog een rand van blokjes.Eindelijk kwam van de week mijn bestelde boek: "Civil War Legacies". Tja...je moet soms wat geduld hebben (en dat heb ik niet altijd ! ! ).....en die is het wachten meer dan waard ! Wat een geweldig boek, ik denk dat ik alle quilts die erin staan ga maken.....(wat een plannen hè )


Toen ik het boek opensloeg, zag ik een wel heel bekend randje.....


Even laten zien welke ik nu al het allermooiste vind:


*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^**^*^*^


Ik weet al hoe ik deze heerlijke, regenachtige zondag ga doorbrengen.....lekker lezen, bakkie doen met mijn lief, wandelen en verder heel veel patchen ! Aan de huisjes en aan mijn Aussie.....Fijne zondag iedereen !

12 opmerkingen:

Irena zei

ja geniet er van, zo regenachtige zondag is helemaal niet zo slecht,mooie boek,groet irena

carina zei

Wat een zalige zondag, lekker warm broodje kopje koffie en dan zon super boek waarbij je telkens denkt oh die ga ik maken nee toch die als eerste nee ....etcetc eigenlijk had je elke bladzijde moeten fotograferen dan had ik hier ook gezeten van hmmm die of die wel of niet dat boek kopen?
Nou geniet er maar lekker van groetjes carina

Supergoof zei

Lijkt me een heerlijke zondag!
Veel plezier & dankjewel voor je gezellige verhaal!
Da's GENIETEN!
:o)

Ineke Hulzebos zei

Geniet maar lekker, allemaal leuke plannetjes voor vandaag!
Fijne zondag

Gonny zei

Tja, voorjaar/zomer heet dan dan máááár heerlijk weer om met onze hobby bezig te zijn. Het lijkt mij een heerlijk boek om in te bladeren en ideeën op te doen. De twee foto's die je laat zien geeft bij mij ook de reactie ooohhhhh......

Tilly zei

Dat is een gezellige zondag. geniet ervan en veel plezier met je nieuwe boek. groetjes

Annemieke zei

Gezellig, helemaal als het buiten regent zoals hier. Mooi boek, zal er ook eens naar uitkijken.
Groetjes
Annemieke

Phebe and Jane zei

Ik vond het wel een koude zondag hoor. Maar wel prima quiltweer natuurlijk.
Groetjes,
Marian

Hennie zei

Heerlijk zo'n zondag, het weer zit een beetje tegen, maar tussen de buien door een wandeling is ons ook wel gelukt hoor ! ! !

Fijne zondagavond Hennie.

Quilting Moesje zei

En zijn er van je plannetjes uit gekomen :o)
Mooi begin van je rand !
Groetjes,
Simone

Judith zei

het patchen is inderdaad veel aantrekkelijker als het buiten zo vies is ;) hij wordt al mooi, je aussie! en wat een pracht boek! hebberig wordt je daarvan. zelf heb ik net het quiltmania boek feathering the nest gekocht...ook al zo'n heerlijke bron van inspiratie!! quilt ze!

Guusje, zei

Wat een prachtig boek is dit en het is nog steeds quiltweer.