dinsdag 8 april 2014

Top helemaal af !

Eindelijk is het zover: Mijn top van de Silvia's Bridal Sampler is helemaal af ! Ik ben heel erg blij met het halve sterrenrandje wat ik er toch nog omheen heb gemaakt. Het geeft de quilt net een beetje meer....
 

 
De achterkantstof is er inmiddels ook. Ik heb gekozen voor een ivoorkleurige stof met een klein bloemetje erin. Voor de rust........omdat ik de voorkant al druk genoeg vind.....
 
 
Hier kun je hem beter zien......
 
 
Het is zó leuk om te doen zo'n samplerquilt ! Iedere keer een ander blokje, een andere techniek, nieuwe stofjes uitkiezen.....het is nooit saai !
 
 
Alhoewel......Je zou bijna denken dat Kyra het wél saai vindt....ze ligt er zo ontspannen en soezend bij......Maar dat heeft een reden hoor: Vanmiddag hebben we namelijk een uur over het strand gewandeld, samen met haar grote vriend Roef en mijn vriendin. Daarom is ze nu helemaal uitgeteld........
 
 
Nu kan het dubbelen beginnen....alles is in huis, alleen nog een gaatje in mijn (drukke) agenda zien te vinden........en héééééééél veel moed verzamelen ! Want dat dubbelen is nou niet bepaald mijn hobby.....:-((
 

21 opmerkingen:

Quilting Moesje zei

Gefeliciteerd hoor !
Je SBS is prachtig en origineel met de halve sterrenrand :0))

Succes met dubbelen ...

groetjes,
Simone

Sis Voorn zei

Ziet er geweldig uit !!!
Heb net het boek gekocht ;-) Dat geeft een mens moed... dank je

Anoniem zei

Proficiat! Ziet er geweldig uit. Ja de halve sterrenrand voegt inderdaad wat extra's toe. Heerlijk wanneer je hond zo tevreden en uitgeteld bij je ligt. Groetjes Wilma

Kathinca zei

Blijft mooi de combinatie bruin en groen. Hoe lang heb je er aan gewerkt?

Yvonne zei

Inderdaad een lastig klusje dat dubbelen! Succes ermee, je top is echt prachtig geworden en een mooie keuze voor je backing.

Nathalie zei

joh, voor dat dubbelen... ik zweer bij de microstitch! daarmee is het echt geen vervelende klus meer! Als je tips nodig hebt dan weet je me vast wel te vinden. Het is een beauty top, die moet je niet te lang laten liggen hoor!

jolanda zei

Dit is zooooo mooi geworden!!!!
Dat dubbelen is echt een nare klus hé? Ik zou daarvoor ook die microstitch wel eens willen proberen. Of met van die veiligheidsspeldjes. Maar ik twijfel dan altijd of het dan wel helemaal glad blijft zitten.

ria vogelzang zei

Wat prachtig is ie geworden!! Gefeliciteerd!

susana zei

Heel mooi gemaakt!
Lief achterkantstofje!!

Marguerite zei

Ohhhhh wat is die mooi geworden!!
Ik ben nog lang niet zover. Hoop dat ik ooit zover kom. Twijfel nog steeds of die niet te bont wordt. En nu ik deze van jou zie word het niet minder. Wat een mooie kleuren heb je gebruikt. Ohhhhh.... Ga nog een keertje na je foto's kijken.
Groetjes Marguerite

conny's quilts en creaties zei

Mooi hoor. De rand maakt hem helemaal af! Veel succes met dubbelen (misschien eens met latten, scheelt echt)

Sjoukje zei

Hij is prachtig!

Phyllis zei

Van harte ! Wat een mooie finish! Inderdaad die rand maakt het af,heel mooi. Ja dubbelen, dat is het minst leuke van het hele proces, maar ja, daarna 'mag' je quilten en dat is dan weer super om te doen.

Marjan zei

Echt prachtig geworden! Erg mooi, de sterrenrand. Sterkte met dubbelen!

Monica zei

Wat is dit een super mooie quilt geworden en ontzettend leuk dat sterretjesrandje

Martine zei

Mooi geworden en idd al die verschillende blokken zijn leuk om te maken.

Carin zei

Wat is die mooi geworden !!

Rossy zei

Really Beautiful
Hugs from Berlin

Guusje, zei

Hij is prachtig geworden. De rand is ook zo mooi die maakt haar helemaal af. Veel plezier met quilten straks.

Annemieke zei

Mooie kleuren in je SBS quilt. Ik hoop dat het dubbelen is gelukt? Heb je al eens tijdelijke lijm spray gebruikt? Ik vind het erg fijn en héél snel werken.
Groetjes
Annemieke

Anne Ida zei

Oh, it is so pretty! You did a fabulous job and I love the colours of your SBS! Congratulations on a lovely finished quilt top!