dinsdag 12 april 2011

Saai ?!

Nee hoor, helemaal niet !!! In tegendeel zelfs, na de laatste tijd heel veel patchwork, is het eigenlijk weer heel erg leuk om de sterrenquilt vast te hebben en door te pitten. Het werd ook wel hoog tijd hoor, al weken ligtie daar in een hoekje te wachten totdatie aan de beurt is. Ik moet dan nu ook denken aan Annet van " 't winkeltje van Jannetje", die zei altijd: gewoon lekker steekjes maken en niet uithalen, anders komt je quilt nooit af !!!! Dus ik hou de moed erin en ga lekker door met quilten. Dankjewel Annet voor de goed raad die je ons altijd gaf!!(wij missen je wel hoor!)
Dit leuke bordje kocht ik eens op een fair, twee dames die ik ken hadden het gemaakt. Het plankje is een vondst van het strand en het touw waarschijnlijk ook. De tekst hebben ze erop geschilderd en het staat al een paar jaar de hele zomer in ons huis. Leuk gedaan hè!
Vanmiddag weer lekker met Kyra naar de dijk geweest, sorry hoor, ik kan het niet laten om foto's te maken daar. Het waaide heel erg hard, maar met de zon was het er opnieuw prachtig. Ik heb een paar collages gemaakt, zodat jullie de sfeer ook een beetje kunnen proeven:
Diverse uitzichten vanaf de dijk......
Er waren natuurlijk weer een paar stoere kerels die aan het kiten waren.Een prachtig gezicht, maar ik was blij dat ik niet dat koude water in hoefde......
Deze oranje Ranonkels kocht ik vanochtend vroeg op de markt.Om al een beetje in de sfeer van Koninginnedag te komen... Ik hoop dat ze goed uitkomen, als ze helemaal open gaan vind ik ze echt supermooi!
Je zult het niet geloven; maar als je goed kijkt kun je deze bloemen vinden in de duinen vlak bij het strand:
Heel bijzonder, die linksboven zijn volgens mij zelfs viooltjes! Vonden jullie het een saai berichtje? Ik hoop het niet!! Strand blijft in mijn ogen mooi en ik vind het leuk om jullie hiervan te laten meegenieten! Fijne dag iedereen !!!

13 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Je sterrenquilt is zo mooi om te zien! Gewoon doorgaan met doorpitten, hoor! En zeker niet voor het perfecte gaan, maar voor het levendige (en dat is echt niet perfect!) ;))
Leuke foto's van Kyra en het strand. En je ranonkels........ hou ik ook zo van; heb er net wat in een potje gekocht en ze staan nu heerlijk op de tuinrafel!
Heerlijk, hè, voorjaar! :))

Opoe gea zei

Heerlijk hé dat strand
Wij zijn zondag geweest met de honden
En dat bordje vind ik schitterend

Mascha zei

Helemaal niet saai. Ik vind de foto's van het strand altijd een feest om naar te kijken.
Groetjes Mascha

marijke's crea zei

Nee hoor helemaal niet saai, zie je sterrenquilt graag langs komen, zooo mooi, hihi!
Ben blij dat je aanhaalde "gewoon steekjes maken, niet uithalen". Ben voor het eerst met mijn duimvingerhoed het kippenhok aan het quilten en ja dan zou ik wel eens een steekje willen uithalen... hihi... doe het toch maar niet....dank je wel voor de steun in uhh de vingers, hihi!
groetjes Marijke

Pierelantijntjes zei

Neeee absoluut niet saai! Juist heel leuk allemaal. Knap hoor dat je weer begonnen bent aan je sterrenquilt. Elke keer wat moet je maar denken.
Het waaide zeker hard vandaag. Ik vind je foto's prachtig Margreet, Leuk ook zo twee in elkaar.
Deze week heb ik helaas geen tijd voor een rondje. Heb wel mijn naaimachine net weer op tafel gezet......ook niet slecht toch?
Fijne week verder,
groetjes van Ester

Hubertine zei

Heerlijk dat strand! Leuke foto's en ook leuk zo met zo'n "inzetje"
Groetjes, Hubertine

lia zei

Je srerrenquilt is heel mooi en het quilten maakt hem nog mooier.Het strand en de foto's daarvan vervelen helemaal nooit,soms zou ik willen dat het strand wat dichter bij ons huis was.
Groetjes Lia

Guusje, zei

Wat een mooie strandfoto's het lijkt me heerlijk om er zo dichtbij te wonen. En je sterrenquilt is helemaal niet saai bij elk steekje wordt hij steeds mooier en ik vind het erg leuk om hem zo mooi te zien worden.

Anoniem zei

What a beautiful post Margreet. I love your Star quilt and your quilting is lovely. Beautiful beach pictures, it must be wonderful to be able to walk on the beach.

jaimie zei

Hallo Margreet,

Het was een hele leuke post hoor, ik zit hier met een tas koffie te lezen en vodn het een leuk begin van de dag , dank u voor de prachtige foto's !

Groetjes, Jaimie

yvonne zei

ik krijg een beetje heimwee.
na 60 jaar aan het strand gewoond te hebben ,ben ik nu wel een beetje jaloers op je .
Niet dat we terug willen maar het is verrukkelijk om uit te waaien aan het strand .
Dank voor de prachtige foto,s groetjes yvonne

jolanda zei

Tuurlijk is dit niet saai!!! Het is juist leuk om weer wat van je sterrenquilt te zien en van die foto's van het strand waarop een gelukkige Kyra te zien is word je toch helemaal blij?
Ik heb dat met het bos... wanneer we gaan wandelen moet altijd m'n fototoestel mee. Sommige mensen zullen dan misschien denken: "alwéér die bomen, maar ik blijf het prachtig vinden hihi."
groetjes, jolanda

Hennie zei

Prachtige quilt, saai nee helemaal niet, in tegendeel geweldig om naar te kijken, ha, ha, ha ! ! ! Ik snap wel wat je bedoelt maar gewoon door gaan en in no time heb je een prachtige affo. Succes ! ! !
Groetjes Hennie.