donderdag 3 november 2011

Herfstgevoel

Eerst even mijn twee nieuwe blokjes voor de SBS laten zien. Ik heb het er maar druk mee, het ene na het andere blokje ontstaat en het is nog eens leuk om te doen ook. Wat wil ik nog meer?? (nou, ehhm.....starten met een nieuw project?!....het zit in de planning.....maar ik wacht heel even op een nieuwe voorraad stof die ik besteld heb in Amerika....ben zo benieuwd of het is wat ik ervan verwacht....maar daarover later meer)
Deze twee zijn dus de nieuwkomers:

G-8: Crown of Thorns


B-6: Crow's Foot


Verder kwam de Klosjesclub nog langs van de week. Het begint nu al een echt voorraadje te worden, van iedere kleur heb ik nu wel een klosje denk ik. Kijk, deze keer kreeg ik deze klosjes toegestuurd door Kwibbels:


De herfst is nu al weer een tijdje aan de gang en dus gingen we zondag een heerlijke wandeling maken in "De Zeepeduinen" in Haamstede. Een echt duingebied met hier en daar een bosje. Ook lopen er paarden rond, al hebben we die niet gezien. Onderweg kwamen we deze paddestoelen tegen. En overal hingen de struiken vol met bessen. In het gebied liggen nog oude bunkers uit de WOII. Voor DS3 een waar paradijs, hij zit helemaal midden in zijn 'Legerfase'. Je kunt via trappetjes in de bunkers kijken en een heel eind onder de grond lopen. Superspannend natuurlijk! Mocht je een keertje in het Zeeuwse land komen, ga dan zeker eens een wandeling maken in 'De Zeepeduinen', vlak achter 'Slot Haamstede'. Het is er prachtig!

Ik heb inmiddels heel leuk contact met Linda, de Australische die met een prachtige reportage in de Quiltmania staat van Sept/Okt 2011. In dit blad stond zo'n prachtige quilt, dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en haar daar een mailtje over heb gestuurd. Ze heeft me pas het patroon doorgemaild en dus kan ik binnenkort aan de slag. Leuk hè! Daar ga ik dus mee starten, als de stof die ik besteld heb er is. Je begrijpt zeker wel dat ik iedere postbode op de fiets of in een busje heel goed in de gaten hou! (ik ben nogal ongeduldig...héééél ongeduldig....met alles......en dat is soms erg lastig....) Fijne dag!

10 opmerkingen:

Heleni zei

Mooie foto's van de paddenstoelen Margreet. Schitterend zijn ze hè.
Mooie blokjes ook, ja en als de postbode onderweg is worden we alleen maar ongeduldiger, toch?
Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren bij jou.

groet Heleni

marijke's crea zei

Heb ook even doorgelinkt....
MMMMmooie quilts maakt ze... ben benieuwd welke jij gaat maken!
Prachtig die paddestoel een wonder van de natuur zoveel details!
fijne dag,
groetjes Marijke

quilting Jeannet zei

Spannened margreet, welke quilt je gaat maken, het was ook wel een heel mooi artikel, het lijkt me zo leuk om zo,n tentoonstelling in Nederland mee te maken ergens op een mooi landgoed ofzo met allemaal antieke en oude uitstralingsquilts.

groetjes, Jeannet

Anna zei

Prachtige blokjes Margreet! Je hebt ons wel nieuwsgierig gemaakt naar je nieuwe project!

Juicybear zei

Spannend allemaal zeg, ik ben echt super benieuwd naar je stofjes en hopelijk bevallen ze je. Je boft maar dat je dat patroon hebt gekregen want het is een super mooie quilt.
Groetjes Anneke

Phebe and Jane zei

Mooie blokjes, mooie foto's, mooie klosjes en hopelijk mooie nieuwe stofjes. Ik ben benieuwd welk patroon je gaat maken.
Groetjes,
Marian

Marianne G zei

Hoi Margreet,

Je gaat snel zeg met de SBS, wow! Mooie blokken, leuke klosjes en prachtige foto's van de paddestoelen, ik geniet ervan:)En natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig welke quilt je volgende project wordt;) Oh, ik heb ook stof in de VS besteld, blauwe stofjes voor m'n SBS... enne jahaaa... ik ben ook zo ongeduldig haha.

Groetjes,
Marianne

jolanda zei

Wat een mooie blokjes weer Margreet... je gaat echt hard!!
Die paddenstoelen vind ik ook prachtig... wát een mooie foto zo van onderaf.
Ja het is toch lastig om via internet stof te bestellen omdat je toch niet helemaal een duidelijk beeld hebt van de kleur. Bij mijn voorlaatste bestelling had ik dan ook een paar stofjes die toch wel tegenvielen, maar de laatste keer was ik helemaal blij! Dat waren die civil war stofjes uit mijn laatste post weet je wel? Eigenlijk álle stofjes waren wat ik ervan verwacht had. ;-)
En zo leuk om ineens zo'n pakje door de brievenbus te krijgen! Kan me voorstellen dat je niet kunt wachten hoor.
groetjes, Jolanda

Mascha zei

Mooie blokken. Ben wel benieuwd naar je nieuw project.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Mooie blokken heb je gemaakt en wat een mooie klosjes garen weer gekregen. Ben erg benieuwd naar je nieuwe project en stoffen. Leuk als je weer met iets nieuws kunt beginnen.