maandag 20 augustus 2012

Daar ben ik weer !

Na een heerlijke zomer, vol ontspanning en genieten van de rust in ons gezin, het samen zijn en de gezelligheid die dat met zich meebrengt, is het weer eens tijd voor een blogberichtje. Eindelijk ! Want ik heb jullie wel gemist hoor ! We hebben een super-vakantie gehad. Eerst een paar weken thuis en toen op reis, naar een voor ons onbekend land:

 *ZWEDEN*

Eigelijk hoef ik er niks meer aan toe te voegen, toch ?! De rust, ruimte en vooral de adembenemende natuur heeft ons hart geraakt. Zweden wordt ons favoriete vakantieland nummer 1 !
Ik heb tussendoor toch nog wel wat quilterigs gedaan en ben Flying Geese aan het maken geweest. Van mijn overgebleven restjes van de huisjesquilt. ( die inmiddels ook bijna in elkaar zit) Maar die foto's houden jullie nog even van mij  tegoed.......

8 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Welkom terug!!
Ja Zweden is prachtig!!

Willy zei

Fijn om te lezen dat het jullie zo goed bevallen is in Zweden. Vind het eigenlijk helemaal niet vreemd. Geniet nog even na.

Anoniem zei

Gorgeous pictures, I would love to go to Sweden one day. I am glad you had a wonderful holiday.

Hubertine zei

Ben er nog nooit geweest maar de foto's zijn prachtig! Wie weet!!!!

Anja.M zei

Nog nooit geweest maar lijkt me een prachtig land !
Quilt groetjes Anja.

jolanda zei

Zweden is ook nog een wens van mij... lijkt me echt prachtig daar!
Mooie foto's!
groetjes, Jolanda

Rian zei

Welkom thuis. Leuk dat je er weer bent.

Annemarie zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben! begrijp ik ook wel als ik de foto's zie. Zweden en noorwegen staan bij ons op het wensenlijstje. Wij gaan meestal voor de rust en de natuur en beide zijn hier ruim te vinden volgens mij. Groetjes, Annemarie