maandag 24 september 2012

Herfstwandeling

Het is zover: Het is HERFST ! Tijd voor een echte herfstige boswandeling. Het dichtstbijzijnde bos voor ons is "Westerschouwen" in Schouwen-Duiveland. (vlakbij Haamstede) Een prachtig gebied met heel veel naaldbomen.
 
 
Onderweg zagen we enorm veel bessen, rozenbottels en bramen.

 
 
En van die mooie graspluimen....
 
 
Je hebt er enorme hoogteverschillen en het is dan ook soms een hele klim om zo'n uitzicht te krijgen:
 
 
 
Zelf ben ik gek op bramen, niet alleen om op te eten, maar ook om ze zo te zien hangen. Het blad verkleurd ook altijd zo mooi.....
 
 
En toen we thuiskwamen, ging meteen het houtkacheltje aan...mmm....lekker even bijkomen met een flinke kop thee en een heerlijk stuk Normandische Appeltaart uit de Boodschappen van september. (die "moet" je echt eens proberen !) Dan is de HERFST voor mij écht begonnen !
 
 
Natuurlijk is het ook heerlijk weer om een paar steekjes aan dit merklapje te zetten. Zoals je ziet, was ik al een heel eind. En eigenlijk snap ik niet zo goed, waarom het al die tijd op mijn bureau ligt te liggen.....het is eigenlijk best leuk om te doen !
 


6 opmerkingen:

Hubertine zei

Wat een mooie herfst-impressie!
Groetjes,
Hubertine

Irena zei

ja geweldig,deze tijd is echt mooi,groet irena

conny's quilts zei

Wat een mooi stukje natuur laat je zien. Wat een leuk borduurtje!

marijke's crea zei

Herfst jaaa bessen en bramentijd!
Prachtig je borduurtje!
groetjes Marijke

Phebe and Jane zei

Wat een prachtige herfsfoto's
Groetjes,
Marian

Annemarie zei

Het bos van Westeschouwen is een prachtig natuurgebied. wij hebben daar als gezin ook vele mooie wandelingen gemaakt en in de herst deden we altijd de paddenstoelentocht met de kinderen. Fijn borduurwerkje ben je mee bezig! Groetjes, Annemarie