dinsdag 4 september 2012

It must be love, love, love..........

We vroegen ons af, voordat Kyra bij ons kwam wonen, of onze kat haar zou accepteren. Je moet weten dat onze Banjer heel erg dominant is en liever geen andere dieren om zich heen wil hebben. Dus toen we besloten dat we Kyra in huis zouden nemen, hielden we ons hart vast.....Hoe zou Banjer reageren ? Vooral de eerste maanden hebben ze heel wat aanvaringen gehad. Kyra heeft best wat tikken gekregen van Banjer. (was wel een klein beetje haar eigen schuld, ze vindt het namelijk ontzettend leuk om de kat achterna te zitten en de stuipen op het lijf te jagen) Maar tot onze grote verbazing, ging het steeds beter en beter. Deze foto bewijst dat de liefde inmiddels heel erg diep zit............
 


Het is natuurlijk helemaal niet stoer om zo op de foto te gaan, maar ja jongens.......jullie liggen ook zo vaak in katzwijm !
 
Zelfs Kyra is er een beetje beduusd van en gaat gauw bij de kids liggen. Lekker in de schaduw.....poehee....niks aan de hand hoor !
 
 
Zo zie je maar weer, soms moet je gewoon wat geduld hebben, dan komt het vanzelf wel goed. Ook met respect kom je een eind....niet teveel in elkaars vaarwater zitten......geldt dat trouwens niet voor ons allemaal ?

4 opmerkingen:

Dorine zei

Heerlijk zo'n dieren liefde..........

Gonny zei

Ik zag er ook 'tegenop' om met kittens te beginnen terwijl onze honden katten zijn gewend. Maar twee van die kleine hummeltjes bij een grote, speelgraage, onbehouwen maar niet kwaad bedoelde hond...... Ze liggen (nog) niet bij elkaar maar het gaat uitstekend :-)

jaimie zei

Hallo Margreet,

Oooooohhh smelt , wat een superfoto, zo mooi, ééntje om in te lijsten hoor! Je ziet zo weinig en toch zegt het zoveel (en nog meer over de mens hé hihi).

Groetjes, Jaimie

Mascha zei

Wat lief.
Groetjes, Mascha