zondag 8 september 2013

Tipje van de sluier.....

Het was geweldig, de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde in Alkmaar. Mooie kerk ook ! Gelijk bij binnenkomst viel deze quilt ons op:
 
 
Het is de quilt die op de cd-rom staat die je dit jaar bij de Quiltnieuws kreeg. Mooi hè ! Daar zou je toch zo aan beginnen !
 
 
Verder laat ik jullie alleen wat detailfoto's zien van quilts die ik héél mooi vond. Nog niet de hele quilts, dat is misschien niet zo leuk voor degenen die er nog heen willen gaan.
 
 
Gezellig druk was het in het "winkelstraatje". Volle stands met mooie lapjes en voorbeeldquilts. We keken onze ogen uit.
 
 
****************
 
 
Je kon ook je favoriete quilt op een briefje invullen en voor mij was dat absoluut deze :
 
 
*********************************
 
 
Wij hebben een *T*O*P* -dag gehad ! Leuke ontmoetingen, veel foto's en een hoop gelachen. Maar het is vooral een mooie tentoonstelling waar je echt heen zou moeten gaan als je gelegenheid hebt. Aan het eind van de week laat ik jullie nog veel meer foto's zien. Hou mijn blogje maar in de gaten!

5 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Natuurlijk houd ik je blogje in de gaten, dank je wel voor de kleine tipjes van de quilts, prachtig!!!

Fijne week

Martine zei

Was niet van plan te gaan maar ik hoor zo veel enthousiaste verhalen. Misschien toch een gaatje vinden.

Mupminoes zei

Ik was er zaterdag ook en vreemd hoor om me zelf op de foto terug te zien :)

Hubertine zei

ZIet er mooi en gezellig uit! Helaas niet in de gelegenheid geweest te kunnen gaan, volgende keer beter! Ben heel benieuwd naar de volgende foto's!!

Yvonne zei

Als je zelf niet in de gelegenheid bent om naar Alkmaar te gaan (zoals ik) dan is het heerlijk om bij andere bloggers toch mee te genieten van alle mooie quilts! Prachtige foto's met een heel groot...'dat wil ik ook graag maken' gehalte!