donderdag 17 februari 2011

"Mag ik een onsje Tijd alstublieft?"

Poeh hé, wat kan een mens toch druk zijn met van alles. De laatste weken lijkt het alsof ik geleefd wordt: naar de Ortho, naar de hondenschool, verjaardagen, naar de dierenarts, met onze oudste DS kranten doen (tijdelijk, totdat hij het zelfstandig kan) enz, enz...En dan heb ik het nog niet eens over de "gewone" dingen zoals boodschappen, het huishouden, met Kyra wandelen (oké, dat is niét vervelend hoor!, maar daar gaan ook heel wat uurtjes inzitten) en af en toe een bezoekje hier of daar. Helaas komt er door al die bezigheden dan ook niet zoveel van patchen en quilten. Best jammer vind ik, want ik kom er altijd zo heerlijk van tot rust. Maar er is hoop: Volgende week is het Voorjaarsvakantie !!! Dat wordt lekker bijtanken en hopelijk ook weer wat tijd voor mezelf. Deze twee blokjes heb ik er in ieder geval nog bij kunnen maken:
N-8: Double Nine-Patch
C-9: Grandmother's Pride
Ja, ja, ik weet het: Valentijnsdag is al lang voorbij. Maar ik vond het zo lief van mijn DH: Hij bracht maandag voor ons een heerlijke doos bonbons mee, voor Valentijnsdag. Mmmmm...en lekker dat ze zijn !! De potjes met Narcissen bracht DS2 mee, heeft hij geverfd en versierd bij de club van de kerk. Staat ontzettend vrolijk in de kamer. De narcisjes beginnen al een beetje uit te lopen.
En wat is Kyra nou weer aan het doen? Rare hond...slaap je nou? Ja, ze zal haar slaap wel nodig hebben, de afgelopen week moest ik steeds midden in de nacht met haar naar buiten: Diaree...Wat een gedoe zeg, sta je daar om half 4 's nachts te rillen onder de sterrenhemel. En zij maar heerlijk tukken overdag..grrrrrr.....Gelukkig gaat het nu weer goed met haar. (en met mij ook !!
Onze ouwe kater Banjer van 13 en een half ligt ook hele dagen te pitten. Het liefst op een bed van de jongens. Zij eruit, hij erop. Het lijkt wel alsof hij meer en meer gaat slapen. Soms komt hij alleen nog maar van z'n plekje om te eten of om snel even naar buiten te gaan.

De zon schijnt hier uitbundig. Heerlijk !! Vanmiddag maar een lekkere lange wandeling met Kyra maken. Gisteren hebben we dat ook gedaan. Voor het eerst na 3 weken hadden we haar weer los laten lopen. Dat ging goed, totdat ze een konijn ontdekte en niet meer te stoppen was. Hoe we ook riepen, ze kwam niet. Helemaal door het dolle heen. Na een tijdje kwam ze al hijgend aanlopen. Toen we thuis kwamen is ze op de vloer geplofd en in een zeer diepe slaap gevallen.....
Wat een hondeleven toch....Fijne dag iedereen ! En geniet van de zon hè !

5 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo Margreet,

Je zou toch zo naast die beesten gaan liggen slapen hé , zo zalig gelijk ze daar liggen !

Ik hoop dat je snel tijd vind om te quilten en zo te mogen ontspannen !

Groetjes, Jaimie

jolanda zei

hoi Margreet, ik weet precies wat je bedoelt hoor! Niet voor niks dat ik nu pas reageer... druk, druk, druk!! hihihi
Maar ook hier hebben we nu lekker een weekje voorjaarsvakantie dus dat wordt een weekje amper naar de klok kijken, heerlijk!
Wat een ellende dat je iedere keer midden in de nacht naar buiten moest met Kyra. Gelukkig is ze inmiddels opgeknapt, want dat breekt je aardig op denk ik zo. En wat ligt ze daar lief te slapen hé?
Een hele fijne week hoor!
liefs, jolanda

Pierelantijntjes zei

Wat een heerlijke gezellige post weer Margreet.
Ja, ik weet hoe het is, al die afspraken. Ik heb helaas wat dingen moeten opzeggen, omdat het me gewoon teveel werd. Eerst maar even bijtanken. Gelukkig is het nu vakantie.
Coen en Anne hebben een nieuwe pup. Weer een herder. Het is een schatje, maar een hond is inderdaad erg bewerkelijk. Maar ook heb je enorm veel gezelligheid ervan.
Ik wens je een fijne vakantie en hoop dat je wat tijd voor jezelf vrij kan maken.
Groetjes van Ester

Atelier Ullizee zei

Een dag zou echt 8 uur langer mogen duren! Fijne voorjaarsvakantie...
Ik moet nog twee weekjes wachten dan is het in België 'Krokusvakantie'.
Groetjes,
Natascha

Huub zei

hoi schat/mam hier even een berichtje uit Rome ja ja ook in Italie kunnen we je volgen hoor. We genieten hier van alles het is lekker weer. Een heeeeele mooije stad en heeeeeeeeerlijke Pizza. Espresso tartuffo lasanga en zo. Vandaag gaan we naar het Vaticaan een bakkie doen bij Popie Jopie groetjes van je DS enn DH