vrijdag 11 februari 2011

Voorjaarskriebels

Als je zo naar buiten kijkt, zou je het niet zeggen, maar: De LENTE komt er echt aan hoor !!! Dinsdag was het zúlk lekker weer, je zou spontaan je winterjas uitwassen en in de kast hangen. Maar helaas is het nog niet zover. Gelukkig kunnen we aan de sneeuwklokjes zien dat de LENTE er écht aan zit te komen. En wat zijn ze toch leuk, van die groepen sneeuwklokjes die onder de bomen staan, vaak bij oude boerderijtjes. Ik kon het niet laten en heb er gauw een paar foto's van gemaakt. Gewoon om de het moment vast te houden denk ik......

Om de moed erin te houden en te dromen van t-shirts en blote-benen-weer. Ik ben er zó aan toe...Jullie ook ?
Maar het sombere thuis-blijf-weer heeft ook zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld het maken van SBS-blokjes. Ze groeien onder mijn handen. Als ik er weer eenmaal mee bezig ben dan kan ik bijna niet stoppen. En die arme Sterrenquilt maar roepen naar me: "Wanneer ben ik weer aan de beurt en krijg ik er weer wat steekjes bij?" Helaas, ook ik kan maar één ding tegelijk. Op dit moment is dat Blokjes maken, zoals deze drie:
K-7: Sickle

I-1: True Lover's Knot

J-9: Snail's Trail

Ik heb ze voor jullie allemaal neergelegd, het is van boven naar beneden van A-N. Zo kun je goed zien hoe het gaat worden. In totaal heb ik er nu 60 af. In het vorige berichtje schreef ik 53, maar ik had niet goed geteld. Het wordt al een mooi geheel zo, vind ik. Ook over de kleuren ben ik erg tevreden.

Dan kreeg ik van Jolanda een Award. Dankjewel Jolanda !!

Ik wil de Award graag doorgeven aan: Maud, Wilma en Jeanet. Wat is de bedoeling:
- Je maakt een verwijzing naar de blog en/of persoon die je de Award heeft gegeven
- Geef vervolgens de Award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs
-Laat een berichtje achter op deze blogs dat ze een Award gewonnen hebben.
Het is de bedoeling dat er vooral aandacht wordt gegeven aan beginnende of nog niet zo bekende blogs. Succes !!!! Ik wens iedereen een heel goed en fijn weekend !!! Liefs, Margreet

11 opmerkingen:

jolanda zei

Mooi die sneeuwklokjes! Hier zie ik ze ook steeds meer tevoorschijn komen. En dan zometeen langs de vecht zullen we bij die grote huizen met enorme tuinen de paarse en witte crocusjes weer zien. Dat staat toch altijd zó mooi... een hele lappendeken is het dan van wit met paars.
Wat ziet het er mooi uit die blokjes bij elkaar zo. Het wordt echt al wat hé?
fijne dag, liefs jolanda

Roos zei

Wat een leuke kleurencombi voor je SBS.
Als ze zo bij elkaar liggen kun je je er al echt een voorstelling van maken hoe hij wordt.
Groetjes Roos

tilly zei

Mooie blokjes heb je gemaakt, je schiet al aardig op. groetjes

Guusje, zei

Mooie sneeuwklokjes en wat een blokken heb je weer gemaakt voor je SBS mooi ook om ze zo bij elkaar te zien liggen. En natuurlijk gefeliciteerd met je award.

Anoniem zei

Hello Margreet, your flowers are lovely and the promise of Spring. For us Autumn is around the corner! Your blocks for SBS are very nice, beautiful fabrics.

Mascha zei

Wat ziet het er al mooi uit als je de blokken zo bij elkaar ziet.
Groetjes Mascha

Jane in Wales zei

Bij ons in Wales bloeien de sneeuwklokjes nu ook!
Wat heb je prachige blokjes gemaakt - leuk gezicht, al die blokjes bij elkaar.
groetjes
Jane

Jantine zei

Staan die allemaal bij jou in de tuin? Wij hebben er altijd maar een stuk of wat...

Helen zei

Ik heb ook de voorjaarskriebels maar helaas is nog niet veel te zien in onze tuin. Tjonge, wat veel sneeuwklokjes. De SBS wordt prachtig. Ik heb eindelijk besloten om te beginnen aan de DJ. Heb een abonnement op je blog genomen in Google Reader :)

Maud zei

Hallo Margreet,
Ik lees nu je berichtje op mijn blog, erg leuk, dank je wel! Morgen plaats ik een berichtje op mijn blog, want ik zit midden in de spelletjes met m'n kinderen! Groetjes Maud

Marga (MarPie) zei

Zestig al je gaat als een speer. Moet het hoog nodig weer op gaan pakken {moet nog steeds die verkeerde rij uithalen} Tja, zin in het voorjaar heb ik ook, de sneeuwklokjes zien er heel leuk uit. Neem je nog eens een foto als ze allemaal aan het bloeien zijn?
Groetjes,
Marga♥