maandag 20 juni 2011

Onstuimig

Dat was het, als je van 't weekend naar buiten ging. Het waaide bij ons enorm en het was dan ook erg druk op het water met surfers en kiters. Helaas alleen voor de liefhebbers van Concert at Sea, die konden thuisblijven zaterdag of terug naar huis gaan. Want dat werd zaterdag afgelast vanwege het weer. Gelukkig heeft dat niet tot grote problemen op de weg gezorgd.
Natuurlijk gingen we met Kyra en de kids naar het strand. Om uit te waaien en om te vliegeren. Dat ging supergoed! Hier zie je DS3 in actie:
En dan die luchten, prachtig gewoon! Zo in en in donkerblauw, een foto waard....
Ook stoof het enorm, gelukkig niet zo op het strand zelf, maar wel op het pad terug naar de auto. Ook weer een prachtig plaatje:
Tja, jullie raden het al zeker? Het was uitermate geschikt quiltweer! Heel wat steekjes zijn er bijgezet. Leuk om te zien dat hij nu al zo opschiet. Rede te meer om er de vaart in te houden, zodat hij (hopelijk) deze zomer af komt.
Want er liggen nog een paar UFO's te wachten, ook allebei quiltwerk.
Even iets heel anders: Ik heb sinds kort ontdekt (waarschijnlijk weten jullie dit allang hoor, maar ik ben niet zo vlot!) dat je op je Dashboard op Statistieken kunt klikken. Je kunt dan zien bij Publiek uit welke landen er naar jou blogje wordt gekeken. Superleuk! Zo zag ik bijvoorbeeld de volgende landen voorbij komen:  Polen, Argentinië, Brazilië, Chili, Rusland, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Zuid-Korea, Australië, België, Duitsland, Verenigde Staten,Canada,Spanje, Noorwegen en natuurlijk Nederland.........Niet te geloven!! Ik ben er gewoon een beetje beduusd van. Hopelijk krijg ik geen steralures...Houden jullie me een beetje met beide benen op de grond?! Nee hoor, alle gekheid op een stokje, het is toch fantastisch dat we via het www onze grote hobby kunnen delen? En inspiratie van elkaar kunnen opdoen? Ik wens iedereen een hele fijne dag!! Liefs, Margreet


13 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Ja, prachtig hè, die luchten!! Ik heb er ook zo van genoten!
Je sterren zijn schitterend!
Geniet van je quiltwerk en inderdaad; quiltsters van over de wereld...... eigenlijk zijn we allemaal zusjes......, toch?!
Geniet ze!

Heleni zei

Wat een prachtige foto's Margreet. Het was hier in 't oosten wel slecht, maar we hadden niet zo'n storm.
Ik vind 't ook altijd leuk om te zien uit welke landen mensen op mijn blog zijn geweest.
Wat wordt je quilt mooi zeg. Prachtige kleuren.

groet Heleni

Tilly zei

Mooie foto's Margreet echt van die woeste luchten. Het heeft in Frankrijk ook gestormd, maar de wind is weer een beetje gaan liggen. Je quilt wordt erg mooi.
groetjes Tilly

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,

Het was zeker ontstuimig! Liset mocht voor het eerst met een vriendin en haar ouders mee naar cas. Zaterdag......dat was balen natuurlijk.
Je quilt wordt echt prachtig hoor.
Nou, heb de taartbodem van moskocitch gebak gemaakt, en hij smaakte heerlijk. Volgende keer ga ik toch weer jou recept proberen, maar ik heb nu even genoeg gesnoept...
Fijne week,
groetjes Ester

ps, ik wist dat niet hoor, van die bezoekers. Ga onmiddelijk kijken.

quilting Jeannet zei

Jammer dat je niet bij ons ene steekje weg kwam prikken Margreet, het was zo dichtbij! Misschien de volgende keer.

groetjes, Jeannet

Cisca zei

Wat een prachtige plaatjes van zee en luchten! Heerlijk, zo lekker uitwaaien.
Mooi, je quilt,wat wordt het toch altijd een heel andere quilt met doorpitten, hè! Prik ze!
Groetjes, Cisca

PS: Dh heeft naar mijn instellingen gekeken, maar we kunnen niet ontdekken wat er fout is???!!! Sorry!

jolanda zei

Ja wat een weer was het gisteren hé? En vandaag ineens weer zon en warm! Gisteren had ik het koud dus vandaag heb ik een truitje met col aangetrokken... nou die kan ik wel weer inwisselen voor een t-shirt nu hahaha.
Die quilt komt vast wel af hoor, je gaat zo lekker zie ik!! Had je hier nu een patroon van of heb je het zelf helemaal uitgemeten?
Dat van dat Dashboard wist ik ook nog niet. Wel heb ik zo'n wereldmapje op m'n blog en wanneer ik daarop klik, kan ik ook precies zien welke landen langs zijn geweest bij me. Van sommige landen had ik zelf nog nooit gehoord!!! Maar bij Dashboard kun je zelfs zien waarvandaan er op dit moment gekeken wordt zag ik, en ook of er met computer gekeken werd of met i-pad of blackberry, noem maar op. Echt leuk hoor!
groetjes, jolanda

marijke's crea zei

Mooie foto's, wat leuk dat je het stuiven van het zand kon vastleggen, hihi!
O die sterren zo mooi.... ergens hoop ik dat hij nog een poosje blijft liggen omdat het dan mooi weer is en ik hem lekker nog langer kan zien, hihi!
groetjes Marijke

Guusje, zei

Wat een heerlijk weer was het ik hou erg van de zee en als het dan zulk weer is nog meer waarom kan ik niet uitleggen het is gewoon zo. Je sterren worden mooi. En sterallures kan me niet voorstellen maar wel erg leuk om zoveel bezoekers uit zoveel landen te mogen ontmoeten.

jaimie zei

Hallo Margreet,

Oh ik vind die quilt zo mooi, doet me met die kleuren aan de herfst denken en dan wil je er zo onder gaan liggen, maar dat is de bedoeling niet zeker?
Hoe weten jullie eigenlijk hoe je moet doorpitten (zo noemt dat toch hé), is daar een schema van ?
sorry klinken domme vragen, maar ik weet er niks van en ik heb een poppendekentje dat ik wil doorpitten, ik heb er een vulling tussengedaan, maar ik weet niet hoe ik alles aan elkaar moet houden nu, is dat een rijgsteek of ??; ik zal toch eens een goed boek moeten gaan lezen over quilten vrees ik :-)

Groetjes, Jaimie (uit België) :-))

Terray zei

Jullie zijn niet weggewaaid van het strand ;-) Gelukkig maar, wel even heerlijk om uit te waaien.

Met bewondering zit ik naar je vorderingen van je sterrenquilt te kijken. Vooral ben ik nu geboeid naar het doorpitten. Het klusje dat mij ook te wachten staat én wat ik heeeeeeeeel erg spannend vind.

Leuk he om via het www een hobby te kunnen delen. Ik mag zelf ook graag bij andere bloggers lezen en inspiratie op doen!
Groetjes
Tertia

Lee Prairie Designs zei

Oh Margret, I love the pictures of the oceon beautiful.

Your quilt is lovely that you have in the hoop. Beautiful stitches!!!!

Thanks for your inspiration it is wonderful that we can share with each other is right!!!

Blessings, Carolyn

Jantine zei

Prachtige foto's! Wat zul je genoten hebben. Helaas zat mijn weekend vol met andere dingen.
Van die statistieken wist ik niet, ik ga eens kijken!