zondag 11 september 2011

Gewoon doorgaan.....

.........met quilten van m'n Poststampquilt. Intussen is het middenstuk helemaal klaar en ben ik aan de rand begonnen. Hoe quilt ik de rand? Je raadt het vast al: Gewoon simpel, rechte strepen. Geen ingewikkelde patronen, want uiteindelijk wil ik ook dat hij snel af is. Ik wil zó graag aan iets nieuws gaan beginnen!!!
Om de rand door te kunnen pitten, maak ik er met veiligheidsspelden een theedoek aan vast. Zo kan ik makkelijk de quiltring erop leggen. Kijk, hier kun je de strepen goed zien die ik in de rand quilt:
Het middenstuk heb ik ook met strepen gequilt. Als je de foto aanklikt, kun je het beter zien.

Vrijdag rolde er een leuk pakketje op de mat. Het maandelijkse pakketje van "The Threadclub" van Kwibbels. Iedere keer weer een verrassing welke kleuren er deze keer in zullen zitten.....

Precies de goede kleurtjes! Daar kan ik wel wat mee! Het stimuleert me nog meer om van m'n UFO's AFFO's te maken!
Even nog een leuke foto van onze Kyra. Deze week is het een jaar geleden dat we haar opgehaald hebben in Middelburg. En wat ben ik blij dat we haar in huis hebben! Het is zo gezellig; ze is lief, aanhankelijk, vrolijk, beurt me op als ik eens niet zo lekker in m'n vel zit, ze zorgt ervoor dat ik naar buiten ga(zelfs al heb ik absoluut géén zin!), het is gewoon de aller-allerliefste hond van de hele wereld! Het is echt mijn maatje geworden. En al het zand wat ze achterlaat na een urenlange strandwandeling neem ik met alle liefde voorlief!


8 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Hij wordt prachtig Margreet, en die theedoek aan die rand...dat is pas een goede tip!!
Mooie kleurtjes draad heb je weer gehad hoor, helemaal in jou kleuren.
Jaja, jullie hebben het echt getroffen met Kyra, ze is echt een schat!
alvast een fijn week,
liefs van mij!

Hubertine zei

Hij is een beauty!! De kleuren zijn ook zo mooi! Ik moet ook op zoek naar lichte frisse en fruitige kleuren voor een quilt voor onze meid, voor op haar eigen kamer!!!
Wat een leuk idee, die klosjes!!!
Groetjes, Hubertine

Phebe and Jane zei

Ik denk dat het heel goed van je is om het quilten eenvoudig te houden. De quilt zelf is tenslotte al vrij druk. Je gaat wel als een speer hoor met het quilten. De quilt wordt prachtig.
Groeten,
Marian

carina zei

Hoi margreet, leuk je bezoekje aanmijn blog, ja lachen he dat is de zelfde stof. Ik heb vandaag alleen maar achter de naaimachine gezeten errruuuuug. Jij bent hem met de hand aan het doorpitten. Dat vind ik zo lastig het wordt bij mij nooit mooi. Gebruik je speciaal garen? Moet ik eens op internet op zoeken. Nou ik zal deze week ergens mijn voortgang op mijn blog zetten. Groetjes

jolanda zei

Je quilt wordt prachtig! Ik vind de randstof die je gebruikt hebt ook zo mooi... echt schitterend voor zo'n brede rand!
Weet je al waar je aan gaat beginnen wanneer deze quilt klaar is?
Oh trouwens... er staat wel een foutje in je logje... de aller- allerliefste hond van de wereld woont namelijk bij ons thuis en is een bruine labrador, hihihi. ;-))

Tilly zei

De quilt wordt erg mooi, leuke kleuren trouwens. Fijn dat het zo goed klikt met Kyra.
groetjes

Guusje, zei

Wat wordt je quilt mooi en wat quilt je mooi je hebt er straks weer een beautie bij. Leuke foto van Kyra, wat gaat de tijd toch snel he?

Jane in Wales zei

Prachtige quilt ben je aan het maken. Die rand staat ook heel mooi zo. Voordat je het weet is hij af!
groetjes
Jane