vrijdag 16 september 2011

"The Poststamp Quilt" is af !

Gisteren heb ik de bies rond de "Poststamp Quilt" gezet. Het geeft een heerlijk gevoel als er weer een project is afgerond. Met deze quilt ben ik eigenlijk niet eens zolang bezig geweest. Op 18 maart ben ik eraan begonnen, tussendoor nog 'even' de Sterrenquilt afgemaakt, en nu istie dus al af. De quilt heb ik op de naaimachine gemaakt en met de hand doorgequilt. Voor mij is het de eerste keer dat ik een quilt op de machine maakte en ik vond het best goed gaan. Zeker zo'n simpele quilt als deze. Ook was het mijn eerste ervaring met een Jelly Roll. Ook leuk om een keertje te doen. DS1 is inmiddels langer dan mij en kan heel goed de quilt omhoog houden voor de foto:
Dit is de achterkant:
Het is voor mij een echte onderkruipquilt, voor de koudere dagen. En dan voornamelijk als we in de zomer 's avonds buiten zitten en het wordt wat killer....
De quilt is 145 x 145 cm geworden. Het patroon komt van de Moda Bake Shop, er staat een complete beschrijving van op. Zoek even onder de naam "Poststampquilt", dan vindt je hem zo.
Wat is het heerlijk weer buiten hè! De was wappert al lekker in de wind, straks gaat deze quilt ook de machine in en dan kan hij lekker uitwaaien aan de waslijn. Iedereen een heel fijn weekend hoor!


20 opmerkingen:

Betsie zei

Prachtig, een hele mooie frisse quilt, fijn dat hij nu af is hè!!!

Anoniem zei

Beautiful Margreet, absolutely beautiful! Well done!

quilting Jeannet zei

Wat is tie leuk geworden Margreet, en wat snel!! dit is ook een leuk idee voor al die mensen die nu iedere dag een lapje verzamelen en dat een jaar lang.

groetjes, Jeannet

Esther zei

Wauuuuuwwwww hij is Prachtig en de stofjes schitterend, groetjes Esther.

quiltingmieke zei

piep
ik vind hem prachtig
ook de kleuren liggen me helemaal
mooi gedaab meid

knuf mieke

Heleni zei

Ooh wat is tie leuk Margreet. Mooie kleurtjes ook en inderdaad een lekker onderkruipseltje.

groet Heleni

christine zei

hoi Margreeth wat een prachtige quilt joh en dat op de naaimachine kanp gedaan hoor .
christine A

Leintje zei

Helemaal toppie ik zou niet wachten tot de zomer ik kroop er nu al onder. Groetjes

jolanda zei

Leuk geworden Margreet! En inderdaad ook best snel hé?
Ik zit te twijfelen of ik zo'n boek zal kopen met patronen voor een jelly-rol. Het lijkt me best leuk om zo'n rol eens te proberen. Je hebt dan gelijk goed bij elkaar passende stofjes hé?
Het bankje waar je quilt overheen ligt vind ik ook super trouwens... dat grijsblauwe kleurtje en dat hartje, helemaal mijn ding!
groetjes, Jolanda

carina zei

He hij is af wat heerlijk he, ik vind de stofjes erg leuk en grappig omdat ik met de zelfde stof bezig ben en hij schiet ook al op moet nog een vulling kopen en dit keer wil ik die heel dun zodat hij niet te zwaar wordt. Nou ben benieuwd wat je nieuwe project wordt. Heerlijk inderdaad dat weer vandaag Groetjes carina

Lisa zei

I LOVE this quilt!...

Hennie zei

Gefeliciteerd hij is af ! ! !
Hij is super mooi geworden m,ooie frisse kleurtjes heb je gebruikt ! ! !

Fijn weekend Hennie.

Debbie zei

Je quilt is ontzettend mooi geworden zeg!! De kleurencombi is ook al zo mooi :-)

Groetjes, Debbie

http://handwerkenzo.blogspot.com/

Anoniem zei

Ik vind het een hartstikke leuke quilt geworden!Ik raak er helemaal door geïnspireerd. Ik geloof dat ik mij ook maar eens aan dit project ga wagen, maar dan wil ik hem helemaal met de hand maken.

met vriendelijke groet,

Saskia

Tilly zei

Complimenten Margreet, hij is erg mooi gworden,wat een leuke zomerse kleuren. fijn weekend toegewenst.

ineke zei

Enig is je quilt geworden, goeie kleur keuze. En inderdaad lekker aan zo'n affo een nieuw project. veel plezier groetjes ineke

Ellie's Quiltplace zei

Hij is prachtig Margreet! Inderdaad heerlijk om tijdens een zomeravond lekker onder te kruipen. Of in de winter natuurlijk ;o)

Terray zei

HELEMAAL super mooi geworden Margreet!!

Groetjes
Tertia

Guusje, zei

Wat is ie mooi geworden en wat knap dat je het met de machine zo mooi kunt maken. Het is een beautie ook de achterkant zo mooi gemaakt.

Lee Prairie Designs zei

Beautiful Margreet!!! Thanks for sharing this delightful quilt.

Carolyn :)