zaterdag 31 december 2011

Fijne Jaarwisseling !!

De laatste dag van het jaar...nou, niet sentimenteel worden hoor....  2011  was een heerlijk jaar...een jaar waarin ik veel geleerd heb over mezelf  * die ik helemaal niet wist !!*  zoals dat ik niet zulke hoge verwachtingen moet hebben...en niet teveel hooi op mijn vork moet nemen......dat wandelen met Kyra enorm goed is voor me, niet alleen qua conditie, maar ook om mijn hoofd leeg te maken......dat het beter is om dingen af te maken en dan pas aan iets nieuws te beginnen.....dat ik tijd moet nemen voor mezelf  * ook al héb ik er echt geen tijd voor !!*  ....dat DH en ik wat vaker er even tussenuit moeten gaan......  * daar gaan we volgende week meteen mee beginnen !!*  Verder ben ik enorm blij dat iedereen in onze directe familie gezond is en dat iedereen gelukkig is. Wat een rijkdom !! Dat koester ik dan ook......


En dan het nieuwe jaar:  2012... Ik kijk er erg naar uit...ben benieuwd wat dat jaar voor ons in petto heeft....De "Huisjes" zullen een hele grote rol gaan spelen....en mijn "Aussie-quilt".....en ook mijn SBS...jullie zullen ze allemaal vaak voorbij zien komen.......Ik heb er zin in !! In de eerste week van het nieuwe jaar gaan DH en ik samen richting Tilburg in een B&B....even er tussenuit. Natuurlijk staat een bezoekje aan Dorry op het programma en nog andere quiltwinkeltjes....Mmmmm..ik verheug me er nu al op !! Kom maar op met het nieuw jaar !! Ik wens iedereen een gezellige jaarwisseling en een gelukkig  2012 !!


13 opmerkingen:

Judith zei

Margreet, ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar. Veel tijd met DH, veel tijd voor jezelf, veel reflexie, veel wandelingen, veel van wat goed voor je is. Voor mijzelf wens ik meer van jou leuke blog!

Anna zei

Ik wens je een gezellige jaarwisseling en voor 2012 alle goeds!

Bizzy Martine zei

Prettig eindejaar!!!

Hennie zei

Een hele gezellige jaarwisseling en een gezond en creatief 2012 voor jou en allen die je lief zijn ! ! !

Tot in het nieuwe jaar Hennie.

ineke zei

Een fijne jaarwisseling en met zo'n leuk vooruitzicht goed het nieuwe jaar in. groetjes ineke

Guusje, zei

Ook voor jouw een goede jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2012 gewenst. En natuurlijk volgende week veel plezier.

Phebe and Jane zei

Ik wens je alle goeds voor 2012!
Groetjes,
Marian

Wieke van Keulen zei

Wat weet jij jezelf goed te corrigeren met je kleine lettertjes. Dat wordt dus een heel gelukkig 2012. Veel plezier bij de B&B. Geniet er maar van.

Anoniem zei

Een fijne jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2012 toegewenst.

Quilting Moesje zei

Een Goed 2012 gewenst !

Samen met DH fijne dagen gewenst hoor ...!
(Uitje Tilburg staat bij mij ook op mijn verlanglijstje ook vanwege de huisjes ...)


Groetjes,
Simone

Anoniem zei

hoi Margreet

heel veel liefde,geluk en gezondheid voor 2012.
hele fijne dagen samen en geniet er maat lekker van.

groetjes van Nelleke

Debbie zei

Wat een herkenbare voornemens!! Ik doe met je mee en wens je heel veel succes!! Heel veel plezier gewenst wanneer je er even tussenuit gaat, dit heb je echt af en toe even nodig!! Geniet ervan.

Groetjes, Debbie

Tilly zei

Wat een goede voornemens, hoop dat alles wat je wenst uit gaat komen, en dat je projecten goed uitpakken.
Een creatief 2012 toegewenst.
groetjes