woensdag 26 mei 2010

Gewijzigde plannen

Wat was het een heerlijk Pinksterweekend ! We hebben ervan genoten: Veel gefietst met de jongens, onder andere de tweede Pinksterdag rondom de Tenellaplas bij Rockanje. Het is daar erg mooi, vooral om te wandelen maar zéker ook om te fietsen. Als je eens in de buurt bent moet je er echt heen gaan. Het was natuurlijk superweer. 's Avonds lekker de barbeque aan en in het zonnetje eten. Mmmm.... Maar ik heb tussendoor ook nog wat sterren gemaakt, 3 van elk:

Kun je ze niet zo goed zien? Nou vooruit dan maar, hier een close-up en een overzichtje:


Ik heb de sterren eens goed bekeken en kwam tot de ontdekking dat er niet zoveel lichtere achtergronden bij zaten. Vandaar dat ik gekozen heb om een paar van deze te maken.


Ook heb ik van 't weekend eens goed nagedacht of ik wel zo'n grote quilt wil gaan maken. Om eerlijk te zijn zie ik er een beetje tegenop om 96 (x2) sterren te maken. En eigenlijk denk ik dat wij de quilt niet op ons bed gaan leggen, althans niet waar DH ligt. Hij heeft het namelijk altijd warm en ik heb het meestal koud. Dus heb ik het plan opgevat om een quilt helemaal voor mezelf te maken. Ik vind het zonde als de quilt voor de helft op het bed ligt of in de kast gaat verdwijnen. Quilts zijn om te gebruiken, toch?? Inmiddels ben ik aan het middenblok begonnen en aan het uitrekenen hoeveel sterren gemaakt gaan worden. Binnenkort meer hierover......

Dit is onze Mick, mooie foto hè ?! Hij is 's nachts altijd buiten en overdag ligt hij te slapen. Wat een heerlijk katteleven vind je ook niet? Fijne dag!

8 opmerkingen:

Ellen zei

Philippe heeft het ook altijd warm 's nachts. Wij slaan de quilt dan naar mijn kant, dan heb ik lekker een dubbele laag warmte, want ik ben een koukleum! En overdag, als het bed is opgemaakt, dan ligt de quilt mooi recht over heel het bed.

yvonne zei

Ik blijf de sterren prachtig vinden .
Als er weer eens iets af is ga ik toch ook aan beginnen.
Misschien in winter kleuren.
Maar voorlopg blijf ik naar die van jou kijken en genieten fijne dag verder

marijke's crea zei

Blijf de sterren prachtig vinden, ooit wil ik...
En wat veranderen betreft heb ik ook gisteren besloten om de celine één rij kleiner te maken.
groetjes Marijke

ria vogelzang zei

Wat een mooie sterren toch! Ben benieuwd hoe je het verder gaat doen, in elke geval wordt ze vast heel mooi! (Ik ben erg gek op sterren.....)
Je Mick lijkt heel veel op onze Joris; ook al zo'n genieterd! :))

Pierelantijntjes zei

Je hebt gelijk hoor Margreet, het is jouw quilt en je kan hem maken zoals je denkt dat het het beste bij jou past. wat een heerlijk leventje heeft die micky toch bij jullie. Die eerste foto is trouwens ook leuk met dat blauw emaille.
Groetjes van Ester

wilma zei

prachtig!! wat een mooie foto heb je gemaakt..

Guusje, zei

Wat een mooie sterren heb je er weer bij en wat een mooie foto van Mickey.

quilting Jeannet zei

Mijn DH "propt"de quilt altijd achter in het bed.....niet zo best voor de quilt, je gelooft het of niet, maar nu ligt er een goedkope, van Riviera Maison.....de mooie liggen in de kast.

groetjes, jeannet