maandag 10 mei 2010

Heerlijk weekend ;0)))

Wat ben ik verwend zeg op Moederdag!! De jongens waren me niet vergeten: de jongste twee hadden een prachtige doos vol lekkere dingen waaronder heerlijke bonbons en chocola waarop staat: Voor de allerliefste mama en I Love You !De oudste DS had een prachtige spiegel gemaakt van mozaïek. Heel precies in mooie kleuren, die krijgt een ereplaats. Ook kreeg ik ontbijt op bed, met thee en beschuitjes. Wat wil een moeder nog meer??

Twee berichtjes terug schreef ik dat we de reddingsboot in het water zagen gaan en dat ze gingen oefenen op zee. Toen hadden de jongens niet kunnen bedenken dat ze er binnenkort zelf in zouden zitten! Zaterdagmiddag zijn twee DS mee geweest met DH naar de Reddingsbrigade bij de Haven. Daar kon je de hele middag voor een klein bedrag meevaren in een echte reddingsboot! Een hele belevenis!

De jongste DS vond het wel een klein beetje spannend, maar toen de boot eenmaal goed gas gaf was hij zijn angst gauw vergeten. Ze hebben het er de rest van de middag over gehad en ze wilden zich allebei wel meteen bij de vrijwilligers aanmelden. Helaas jongens... nog even wachten.
Van 't weekend hebben we ook heerlijk gewandeld, in Burgh-Haamstede. In de Zeepeduinen om precies te zijn. Dat is een prachtig natuurgebied dat bij Slot Haamstede hoort.

Dit meer is ontstaan nadat ze heel veel zand hebben weggegraven. Het zand werd verkocht en van dat geld konden ze Slot Haamstede onderhouden. Nu is het een prachtig meer met heel veel vogels. Ook reeën komen hier drinken. In de plas zagen we dit jong geluk zwemmen:
Fantastisch hè! Ik stond er écht ver vanaf, maar met mijn nieuwe camera kan ik ongelofelijk goed inzoomen.
Dit is de vuurtoren van Haamstede, de mooiste van Nederland vind ik zelf. Prachtig met die rood/witte strepen. De jongens genoten van de vele bunkers die er nog te vinden zijn en waar je écht nog in kan kruipen en lopen. Superspannend natuurlijk! Door het hele natuurgebied lopen kleine zwarte pony's, dat maakt het helemaal compleet. We hadden heerlijk weer en hebben erg van de wandeling genoten.

Van de week heb ik ook nog een paar sterren gemaakt. Nu het project van Guute's BOM (Civil War) niet erg lukt heb ik dat aan de kant geschoven. Ik begrijp nog steeds niet hoe het komt dat de tussenbanen niet kloppen. De patronen heb ik uitgeprint en daarna op ware grootte getekend. Dan zou het toch goed moeten zijn??? Ik heb er eigenlijk een beetje de balen van en daarom print ik de nieuwe patronen wel uit, maar doe er even niks mee. Nu ga ik lekker verder met de sterren en natuurlijk mijn SBS. Wat is die SBS toch leuk om te doen. Iedere keer een ander blokje maken en stofjes kiezen. Heerlijk!! Fijne dag allemaal!! Geniet van de zon, hier schijnt hij volop. ;0))))

5 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

dat zag er inderdaad leuk uit vooral voor de jongens jammer dat het patroon niet uitkomt voor de rest een mooie week tegemoed en veel plezier

wilmakuin zei

Wat een heerlijk weekend!!

De zon?? Ik kom naar jou toe....
;o)

Guusje, zei

Wat hebben jullie het leuk gehad en wat een prachtige natuur. Jammer dat het niet zo lukt met de bom van Guute.

Daniëlle zei

Dat is een heel mooi weekend geweest zo te lezen!! Wordt het allemaal heerlijk groen buiten he! Mooie avond verder, groeten, Daniëlle

Ingrid. zei

Wat een leuke moederdag cadeautjes ! En een gezellig weekeinde !
Groetjes van Ingrid.