zaterdag 22 mei 2010

Lekker rommelmarkten....

De dag begon hier al vroeg; tenminste voor de zaterdag dan. DS heeft sinds kort een baantje als tuinhulpje en ging om half 9 de deur uit. DH volgde hem al snel om naar de schuur te gaan om hout te zagen en kloven. Mijn ouders stonden om 9 uur voor de deur voor een bakkie koffie om daarna met z'n allen naar Goedereede te gaan voor de jaarlijkse rommelmarkt van de kerk. Het was mijn eerste rommelmarkt van dit jaar en ik had er zin in! De jongens geef ik dan zelf geld zodat ze kunnen kopen wat ze willen en niet steeds komen vragen of ze dit of dat mogen hebben. Als eerste ben ik naar de boekenkraam gegaan, daar vond ik een flinke stapel quiltboeken:

Ze zien er nog als nieuw uit, dus ik heb het hele weekend weer wat te kijken. Er zit ook nog een boek bij over merklappen en een heel leuk gidsje van de ANWB met 20 wandelingen. Superleuk!

Deze tas lag vergeten onder een kraam en ik was er meteen weg van. Hij moet natuurlijk nog wel even in de wasmachine, maar die draait bij ons toch overuren. Lekker vrolijk met streepjes.

Voor de jongens kijk ik ook meestal op rommelmarkten naar spelletjes. Voor een prikkie heb je dan vaak een tas vol. Ook deze keer was het weer raak. Het Jumbojet spel is nog nieuw in de doos en de andere 2 zijn bijna nieuw. Leuk hè! Voor als het een dag regent én natuurlijk in het kader van de tv minder aan komt het héél goed uit!

Toen we thuis kwamen rook het wel erg lekker in de garage: Het Zonnebrood was klaar! Mmmmm... als je het kon ruiken! Heerlijk gewoon. Iedereen een heel fijn en zonnig Pinksterweekend gewenst!

6 opmerkingen:

Berbel zei

Nou, da´s een flinke buit en het brood ziet er ook al zo lekker uit!Fijn Pinksterweekend Berbel

Pierelantijntjes zei

Zooo jij bent ook goed geslaagd zeg. En dat brood ziet er super lekker uit.
Fijne dagen,
Groetjes van Ester

yvonne zei

Super je aan kopen ,rommelmarken zijn zo leuk .
En het brood daar krijg ik meteen zin in om ook te gaan bakken . fijne dagen

PetraM zei

Geweldige aankopen heb je gedaan, veel leesplezier en het brood ziet er erg lekker uit.

Fijne dagen.

katrien zei

Leuke boeken,zoiets vond ik nog nooit op een rommelmarkt.

carine zei

Wat een leuke rommelmarkt moet dat geweest zijn! Zoveel mooie en interessante boeken; 'k benijd je nu wel een héél klein beetje hoor! Maar toch veel plezier gewenst en maak alvast maar nog vele mooie en superleuke spullen en quilt . Ook wens ik je hierbij een Vrolijke Kerst en een Gelukkig , Gezond en Creatief 2011 toe. Carine-Brugge- België
www://patchworkstarblogspot.com