maandag 14 maart 2011

Affo: Hartenmeisje !

Vanmiddag na het wandelen met Kyra, ben ik verder gegaan met m'n Hartenmeisje. Ze lag al weer een tijdje zielig in een hoekje te wachten totdat ze haar hartenslinger kreeg. En niet te vergeten: oogjes en een mondje. Dat vind ik altijd het moeilijkste deel. Maar eigenlijk was het maar een uurtje werk, toen was ze al af. De vleugels heb ik er niet op gedaan, ik hou zelf namelijk niet zo van engelen. Voor mij is het gewoon een lief Hartenmeisje. Of een echte Hartendief natuurlijk !! Want als je haar zo ziet zitten op die grote stapel gekloofd hout........

De strikjes heb ik gedaan van de restjes stof van de hartjes. Ook heb ik een klein stukje van haar vlechtjes afgeknipt. Nu vind ik het beter staan.


Vanochtend heb ik bij Jeannet (van Quilting Jeannet) nog een leuke prijs gewonnen. Ze had een soort van prijsvraagje: Hoe heet het hondje van Bep? De eerste die het wist die had gewonnen. Ik wist meteen dat dat Dodde is, meteen gereageerd en nu stuurt ze me een stofje op van Atelier Bep. Leuk hè !! Da's pas een goed begin van de week.....


Van 't weekend hebben we hout voor de kachel gesjouwd. Er lag nog heel veel bij de zaak van DH. Dat moest er nodig weg, want DH wil graag de tuin daar opknappen. 's Avonds was ik gevloerd. Nu ligt het hele terras vol met stammetjes die nog moeten worden gekloofd. DH gaat dat 's avonds doen. Zeker nu het langer licht is en de temperatuur stijgt is dat geen onaangenaam klusje. Heerlijk is het nu buiten! Fijne dag iedereen!
PS: Ik heb een vraagje: De laatste tijd als ik een berichtje heb geschreven en geplaatst, duurt het soms wel een paar uur voordat het bij iedereen verschijnt als zijnde nieuw bericht. Alleen het oude berichtje staat er dan nog. Weten jullie hoe dit komt? Is dat een instelling ofzo? Alle tips zijn welkom. Alvast bedankt voor het meedenken!

14 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Het is een schatje geworden Margreet, wat een leuke stofjes heb je er ook weer voor gebruikt, of was het een pakket van Bep? Je stofje is al op de post hoor, zal morgen wel komen, enne, ik zat steeds te kijken omdat ik wist dat je ging publiceren, maar ook bij mij staat hij er nog niet op, raar, ik weet ook niet hoe dat kan komen.

Groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Your heart girl is so beautiful Margreet, I love the fabrics from Bep. Kind regards, Ann

Stina zei

wat een pracht creatie heb jij gemaakt.

tja wat de pc betreft, blogger heeft soms kuren, heb er zelf ook niet veel verstand van , helaas.

fijne dag
groet Stina

Astrid zei

Wat een lief hartendiefje Margreet! Ik heb soms ook problemen met blogspot en snap ook niet hoe dat kan.

Ellen zei

Wat een schatje!
En gefeliciteerd met je prijs!

ria vogelzang zei

Wat een lief hartenmeiske! Leuk gedaan!
Wat de computer betreft kan ik je ook niet verder helpen; zoveel begrijp ik er ook niet van.......
Veel succes en geniet van je quiltwerkjes!

Terray zei

Wat een lief hartenmeisje!!

Die problemen met blogspot heb ik ook wel eens, maar waar het aan ligt.....?? GEEN idee

Groetjes
Tertia

marijke's crea zei

Wat is dat een lief meisje geworden, zo leuk!
fijne dag,
groetjes Marijke

Tilly zei

Het hartenmeisje is leuk geworden.
fijne dag toegewenst Tilly

jolanda zei

hoi Margreet, wat is ze lief geworden!!! Je hebt ook zulke mooie kleuren gebruikt of was het nou een pakketje met patroon én stof? Je hebt het vast wel verteld, maar dat ben ik weer vergeten hihihi.
Het gebeurd ook weleens dat ik bij iemand op haar blog zit te kijken en dat ik dan zie dat iemand anders waar ik ook volger van ben een nieuwe post geplaatst heeft. Op mijn eigen blog zie ik die nieuwe post dan nog niet staan, maar op een ander blog wordt die nieuwe post al wel aangegeven. Snap je nog wat ik bedoel?? Ingewikkeld om uit te leggen hahaha. Het zal wel iets van blogger zelf zijn denk ik.
fijne dag, groetjes jolanda

bep zei

Leuk dat ze in het hout zit,wij hebben ook allemaal hout,dus zal ze zich wel thuis voelen bij jouw, groetjes Bep

Atelier Ullizee zei

Je hartenmeisje is echt heel leuk geworden!

Hennie zei

Wat een schatje is dit, heel erg mooi !!!
Groetjes Hennie.

Miranda zei

Geen idee, maar wat ik wel weet is dat ik op mijn oudere computer niet op jou blog terecht kan. Nu zit ik weer eens op zoonliefs laptop en kom dan weer even kijken...
Maar jou hartendiefke is een schatje....ik heb geen problemen met het gezicht, maar wel met de rest van het lijf...hahahaha, nee hoor grapje!