maandag 28 maart 2011

Kennen jullie deze al ?

Goedemorgen allemaal ! Wat een heerlijk weertje hè, genieten jullie er ook zo van? Na de wat druilerige zaterdag kwam de zondag als een verademing. Wij hebben er zo van genoten! 's Middags zijn we met z'n allen een flinke wandeling gaan maken over het strand, daarna een lekker bakkie thee buiten in de zon op ons terrasje (met iets lekkers erbij natuurlijk!) én met de nieuwe Libelle. Die krijg ik altijd van mijn moeder op zondag, als zij hem uit heeft. (Bedankt Mam!!) Omdat het nu 's avonds langer licht is, zijn we na het eten met z'n tweeën opnieuw een lange wandeling over de dijk gaan maken. Kyra genoot er zichtbaar van. Maar er is alleen een klein probleempje: zodra ze een eend ziet, springt ze die achterna in iedere vieze sloot die ze ziet......dus je raadt het al: die was niet meer wit maar groen/grijs van vacht. Nou ja, dan nog maar een rondje naar de Haven, aan de lange lijn en schoonzwemmen maar..... Uitgeput zijn we op de bank geploft, opnieuw met een heerlijk bakkie thee. Moe maar voldaan.....

Dit quiltje wilde ik jullie graag laten zien vandaag. Ik heb hem een paar jaar geleden gemaakt. Het is een patroon van Atelier Bep. Een echt lente/paas-quiltje vind ik.


Ik heb gauw even op haar site gekeken of je het patroon nog kunt kopen, maar helaas....ze heeft het niet meer. Misschien als je het haar vraagt?

Het leukste van haar patronen vind ik, is dat ze niet zo ingewikkeld zijn. En ook weer niet gauw klaar. Het zit er net tussenin.


Van 't weekend ben ik verder gegaan met de Jelly Rol quilt. De top is klaar, nu komt er nog een smal randje langs en daarna een bredere rand. Maar die stof moet ik eerst nog bestellen. Binnenkort ga ik een foto laten zien hoor!
Ook aan de BOS van Ellen ben ik begonnen. Alles ligt klaar om eraan verder te gaan. Het hoekblokje is af. Ze heeft nu het volledige patroon erop gezet dus kan ik hem in principe afmaken.

Oh bah zeg, maar eerst "moet" natuurlijk het huishouden. Ik denk dat ik het vandaag maar met de Franse slag doe. Dat kan toch wel voor een keertje ?! *Ü* Fijne zonnige dag iedereen!

8 opmerkingen:

carine zei

Leuk, kippen-quiltje , en klaar! . Ik moet nog iets maken tegen Pasen, maar weet niet welk?....moeilijk . Fijne dag gewenst! Carine uit Brugge

Ann's Quilting - Journey zei

Oh what a lovely pattern and beautiful fabrics!

Mascha zei

Hier nog iemand die geniet van het lekkere weer.
Het is een heel leuk paasquiltje wat je gemaakt hebt.
Groetjes Mascha

Lee Prairie Designs zei

Darling quilt---love the little chicks prints, colors and wings with the buttons! Very cute and thank you for sharing.

I am new at your blog and will visit you again.

:) Carolyn

Cisca zei

Wat een schattig quiltje, echt een Bep-ontwerpje. Jammer, dat het er niet meer is, maar wie weet!
Groetjes, Cisca

Guusje, zei

Het is een erg leuk quiltje heb hem hier liggen om te gaan maken zal ik deze week eens even gaan doen hangt hij nog voor de pasen want ik vind het erg leuk. En ja het is heerlijk dat het lente is geworden.

marijke's crea zei

Wat een leuk quiltje is dat, simpele vorm maar groots resultaat!
groetjes Marijke

jolanda zei

Wat een grappig en lief quiltje!! Die kipjes zien er echt lollig uit zeg! Bedoel je de BOS van Ellies Quiltplace? Ben benieuwd hoe die eruit komt te zien.
Jullie lopen wat af met Kyra hé? Maar het was er inderdaad heerlijk weer voor... net als vandaag trouwens! Geniet er maar lekker van hoor.
groetjes, jolanda