donderdag 3 maart 2011

Wat is het toch fijn.....

.....om een hond te zijn, om zo dicht bij het strand te wonen (en er héél vaak naar toe te gaan !!), om zo'n lieve hond te hebben én dat de ZON weer schijnt !!!! Gisteren ben ik samen met Kyra heerlijk naar het strand geweest. We wonen er op 10 minuten rijden vanaf en we zijn daar dan ook heel vaak te vinden voor onze middagwandeling. Lekker langs en over de dijk lopen en kijken naar het (meestal) verlaten strand. Maar toch was het voor mij gisteren extra speciaal, want het was zó fijn om er te lopen, met de zon in je gezicht en de vloed die opkomt.

Kyra kan nooit rustig bij me blijven als ze de zee ruikt en ziet. Ze rent dan tientallen meters voor me uit, af en toe omkijkend of ik er al aankom. Ze gaat dan bij de vloedlijn staan wachten: "Kom je er al aan? Gooi het balletje dan !"

En ja, als het balletje dan eindelijk in het water plonst, dan duikt ze er met een vaart achteraan. Hoe koud het ook is. Het maakt haar niks uit. Eindeloos kan ze het balletje ophalen. Nadat ze een tijdje heeft gezwommen, gaat ze uitgebreid een zandbad nemen, ze rolt dan net zolang door het zand totdat ze er helemaal onder zit....

Kortom: we hebben genoten!! De lente zit echt in de lucht, je voelt de warmte van de zon op je gezicht en dat is een heerlijk gevoel na al die grijze dagen. Gelukkig gaat het al weer wat beter met m'n vinger, de pijn is bijna weg.
F-10: Aunt Sukey's Choice
Dit blokje was al bijna af, dus dat heb ik gisteren in elkaar gezet. Een moeilijke vond ik. Veel stukjes en best een gepriegel. Maar hij is af ! En dus kan ik vandaag een nieuwe voorbereiden. Geniet van de zon hè ! Fijne dag iedereen!!

7 opmerkingen:

Mad about Craft zei

Cute dog!

nicolette zei

Heerlijk he die zon en de zee en het zand! Ik woon ook lekker dicht bij het strand. Dat wordt hopelijk weer vaak genieten!

jaimie zei

Hallo Margreet,

Geweldige foto's om te zien en je verhaal klinkt zonnig hoor, ik kom me zo inbeelden dat ik de zon ook voelde op mijn gezicht,zalig dank u, zo hebben we toch ook even genoten van dat leuke zonnke hé , want wij zitten binnen, de dakwerkers zijn er vandaag, dus niet uit huis voor ons, enkel vanmorgen snel voor een dokterbezoek, maar dan was manlief er nog om op den boel te letten :-)

Groetjes, Jaimie

jolanda zei

Wat geweldig voor Kyra om zo lekker vaak naar het strand te gaan! Leuke foto's ook... je ziet haar genieten!!
Gelukkig dat het beter gaat met je vinger zodat je weer wat kunt doen aan je blokjes. Ze worden leuk!
groetjes, jolanda

Terray zei

Hoi Margreet,

Kan me voorstellen dat Kyra blij is om langs dat prachtige strand te kunnen lopen en rennen.
Wij gaan altijd naar het bos omdat het strand helaas te ver weg is. Maar onze hondjes genieten dan ook net zo hoor, lekker rennen en graven ;-)

Mooi blokje heb je gemaakt
Groetjes van
Tertia

Hubertine zei

Wat ziet dat er heerlijk uit! En ja...je voelt dat de zon in kracht toeneemt! Lekker! Je blokje ziet er mooi uit!
Groetjes, Hubertine

marijke's crea zei

Heerlijk die honden wat zijn ze vol energie en genieten wat het leven hun biedt. Onze Beer is vorige week ook weer op het strand geweest er was schuim wat door de wind opvloog en wat is er dan leuker dan er achteraan rennen!
Prachtig blok is het geworden vind het zelf ook iedere keer weer een uitdaging hoe zet ik het in elkaar.
groetjes Marijke