donderdag 6 oktober 2011

Weer een AFFO !

Ja jullie lezen het goed: De CAT-BOS is helemaal af ! Het was een ontzettend leuk project om te doen en zo lekker overzichtelijk.In die zin, dat het niet zo'n grote quilt werd. In het begin wist ik niet zo goed welke kleuren stof ik zou gaan gebruiken, maar aldoende kwam de inspiratie vanzelf. Dit is'm geworden:

Nog even een paar detailfoto's:


Het donkerrode randje en afwerkbies doen'et'm wel hoor, vind ik.
En waar ben ik nu mee bezig? Nee hoor, ik ben niet in een quiltgat gevallen, haha..Als een echte freubelmiep heb ik nog wel een paar dingetjes waar ik ook nog mee bezig was. Zoals de SBS en de Sneeuwballenquilt. Gisteren heb ik weer eens een blokje van de SBS voorbereid en vanmiddag een paar randen aan de Sneeuwballenquilt toegevoegd. Binnenkort ga ik wel aan iets nieuws beginnen, maar ik weet nog niet precies hoe en wat. Ik heb inmiddels e-mail contact met Linda Collins uit Australië over die mooie quilt die in de Quiltmania  van September/Oktober staat. Ze gaat het patroon voor me opzoeken en dan hoor ik nog van haar. Hoe vinden jullie mijn Favicon? Dat is dat tekentje dat naast mijn blogadres staat links boven in de hoek in die balk. Helemaal zelf geknutseld, ik heb een foto genomen van de grote ster van mijn Sterrenquilt en netzolang aan het prutsen geweest totdat het paste. Leuk hè! Ik wist niet dat ik het kon.......15 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Jij gaat echt als een speer he? Wat is ie mooi geworden, zo helemaal af! Het rode randje erom is geweldig!
Ik ben aan het zoeken naar die favicon, maar ik zie niets hoor....dan moetje het me dinsdag maar aanwijzen.
Liefs Ester

Ieke zei

Da's een leukerdje zeg! Schattige katten. Ik heb hem toen ook opgeslagen op de computer & denk dat ik deze in de toekomst ook nog ga maken...

Phebe and Jane zei

Het rode randje maakt de quilt inderdaad nog leuker dan ie al is. Ik ga zo even in de quiltmania opzoeken welk patroon je bedoelt.
Groeten,
Marian

Hubertine zei

Het is een dotje!!!! Ik kan mij voorstellen dat je daar met plezier aan hebt gewerkt!!! En inderdaad een lief pikant rood randje!!!
Groetjes, Hubertine

Kathinca zei

Hij is erg leuk geworden! Die rode afwerkbies voegt inderdaad flink wat pit toe. Wat ik heel grappig vind is dat tussen de katten de paashaas opduikt!

Mascha zei

Wat een schattig quiltje. De kleurencombinatie had je niet beter kunnen doen.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Wat een mooie catbos is het geworden en idd het randje maakt hem helemaal af.

Quiltendewilma zei

Prachtig!!

jolanda zei

Hij is superleuk geworden Margreet!! Lekker weer een Affo erbij hé?
Geen idee wat je bedoelt met een favicon hoor... ik zit te zoeken, maar ik kan niks ontdekken. Waarschijnlijk kijk ik weer met m'n neus. ;-)
groetjes, Jolanda

jolanda zei

Inmiddels heb ik de favicon gevonden hoor!!! :-)))

lia zei

Leuke quilt is het geworden en ook leuk voor je dat je contact hebt met de Australise quiltster,wat is het toch een uitkomst dat emailen.
Groetjes Lia

Tilly zei

Leuke quilt is het geworden. Heb je Favicon gevonden, ziet er goed uit. Succes met de volgende quilt. groetjes

veerle zei

Margreet het is een erg leuke quilt geworden. Ik ben dol op katten, dus een grote fan hiervan :)

inge zei

ik zag de quilt net al bij ellen, wat een prachtige affo!

Diana zei

Heb al bij Ellen gekeken voor het patroon van deze kattenquilt, nogal een paar kattenfans in de familie dus ik ben blij zo op de hoogte hiervan te zijn gekomen.

Leuk die favicon, moet ook maar eens gaan prutsen.