woensdag 5 oktober 2011

Jullie laten meegenieten....

......van de schitterende zonsondergang van afgelopen vrijdag. Met man, kind en hond gingen we een heerlijke strandwandeling maken. Gelukkig had ik eraan gedacht om mijn fototoestel mee te nemen. Zelden heb ik zo'n mooie zonsondergang gezien:Een aciefoto van Kyra, duikend achter het balletje aan....
Eigenlijk wil ik er niks aan toevoegen, wat is de natuur toch mooi. In welk seizoen je ook bent, je blijft je verwonderen. Geniet ervan als je de kans krijgt. Het geeft je zoveel meer voldoening dan allerlei spullen.(uitgezonderd lapjes natuurlijk!) Pas vroeg een vriendin me: "Kun je de omgeving waar je woont nog wel waarderen? Raak je er niet aan gewend?" Om eerlijk te zijn? Ik ga steeds meer en meer van 'mijn' eiland houden. Zo'n tien jaar geleden wilde ik heel graag naar Drenthe verhuizen, dat vind ik zo'n mooie provincie. Maar nu niet meer, ik hou teveel van de plaats waar ik woon. Met al die prachtige natuur om de hoek en natuurlijk het strand zo dichtbij. De kleine dingen waarderen en van genieten, dat is waar ik steeds weer mijn energie uit haal. En jullie? Fijne dag iedereen!15 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige fotos
Die van mij waren niet zo mooi
fijne dag
Maria

Mascha zei

Schitterende foto's.

Groetjes Mascha

Juicybear zei

Ik kan het me helemaal voorstellen dat je niet weg wil daar het is toch het fijnste wat er is zo dicht bij de zee wonen, bedankt voor je prachtige foto's.
Groetjes Anneke

quilting Jeannet zei

Drente vind ik toch ook wel heel erg leuk ( en rustig) hoor Margreet, of de Achterhoek, maar tis eigenlijk overal mooi als je er oog voor hebt,

carina zei

Prachtig mooi

jolanda zei

Wat een prachtige foto's! En wat een plezier straalt er van de foto met Kyra af!!
Zelf woon ik in Maarssen en deze omgeving is ook best mooi zo langs de vecht en zo, maar ik zou eigenlijk ook graag naar Drenthe willen verhuizen. Een leuk oud boerderijtje tussen de weilanden... ja, dat zie ik wel zitten hoor! ;-)
groetjes, Jolanda

Miranda zei

Als ik zo jou foto's zie merk ik dat ook ik de zee mis, hier in West Babant. Maar gelukkig zit ik er nu niet zover vanaf als toen in de States! Groetjes

Betsie zei

Wat een prachtige foto's, daar kun je echt zó van genieten!

Hubertine zei

Ik zou zo verhuizen naar jouw eiland!!!!
Heb waarschijnlijk van het zelfde zonnetje zitten genieten!!!!
Groetjes, Hubertine

Anoniem zei

Mooi...lijkt me genieten als je zo woont. Water is elke dag anders.

Guusje, zei

Wat een geweldig mooie foto's, prachtig.

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
Wat een schitterende foto's! ja, ook wij hebben genoten van die prachtige zonsondergang en gekleurde luchten!
Heb je een keer zin en tijd om bij me op de koffie te komen?
Ik hoor je wel
groetjes Ester

Anoniem zei

Beautiful photos Margareet, you live in paradise!

Heleni zei

Schitterende foto's Margreet. Lijkt me heerlijk aan zee te wonen. Ik ga er ook graag naar toe.
Ikzelf woon in de Achterhoek en hier is 't ook heel erg mooi hoor. Eigenlijk is het in ons kleine landje overal erg mooi.

groet Heleni

Ingrid zei

Hoi Margreet,
dankzij Ester(pierelantijntjes) ben ik hier terecht gekomen en ik kijk mijn ogen uit. Prachtige quilts maak je zeg, ben helemaal geinspireerd, super!!
Liefs, Ingrid.