donderdag 1 april 2010

1 April !

Vandaag worden er ongetwijfeld weer heel wat grapjes uitgehaald. Zo heeft onze middelste DS met de hele klas een grap met de juf voorbereid: De directeur zal tegen de juf zeggen dat haar kinderen vandaag vrij hebben en de kids zullen zich achter de gymzaal verstoppen (met fiets). Ben benieuwd hoe het gezicht van de juf eruit ziet als ze ziet dat haar klas leeg is én als de kinderen weer ineens komen opdagen!
Dit zijn de Maandlapjes van April:

De BOM van Ellen en natuurlijk mijn favoriet, de Primitive Calendar. Deze quiltjes waren zó leuk om te maken, allerlei technieken zitten erin. Heerlijk vind ik dat om met allerlei lapjes net zo lang te "rommelen" totdat het naar m'n zin is. Eigelijk mis ik dat wel een beetje....

Vinden jullie het ook geen schatje? Zijn er nog meer dames die deze gemaakt hebben? Fijne dag!

10 opmerkingen:

marijke zei

Hai Margreet,

Ja, 1 april. Kan je het je voorstellen mijn opa en oma waren op 1 april getrouwd. Mijn opa zei altijd "dit is de grootste grap van mijn leven geweest"!
Groetjes Marijke

Anoniem zei

Happy Easter Margreet, your patchwork is SO cute! Ann ~ Australia

quilting Jeannet zei

Ik vind de primitive calender toch ook wel weer erg leuk Margreet, het inspireert me wel om het weer eens op te pakken als ik het bij jou zie, jij hebt het geappliceerd he ?

Groetjes, Jeannet

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
Oh 't is maar goed dat jij over 1 april begint ik had er nooit aan gedacht (tot ik in de maling word genomen) Leuke grap in de klas van DS.
De april quiltjes zijn weer geweldig!!
Groetjes van Ester

Anne zei

Hoi Margreet, heb net je blog ontdekt, ziet er gezellig uit zeg! Ben weg van je sterrenquilt in wording, ik ga je volgen hoor,

gr. Anne.

Cisca zei

Wat een leuke grap! En die Primitive Calender is wel heel erg leuk. Als het een kalender is, dan moeten er nog elf zijn. Komt het uit een boek?
Groetjes, Cisca

Margreet zei

@ Jeannet: de kleine deeltjes heb ik erop geplakt met Steam a Seam, en daarna met een festonsteekje vastgezet. De grotere stukjes heb ik geapliceerd.
@ Cisca: Het komt niet uit een boek, ik heb wel eens een workshop gevolgd bij Dorry. Inmiddels staan er 3 aan de rechterkant(even naar beneden scrollen), de rest volgt iedere maand.

ria vogelzang zei

De kinderen hebben altijd zo'n plezier om 1 april! Mijn broer is vandaag jarig; hij wordt 50.....! Je snapt dat we hem vanavond behoorlijk in de kijkdoos zetten!!
Fijne paasdagen.

Guusje, zei

Mooie en leuke quilts laat je weer zien en de grap erg leuk. Ben benieuwd hoe er gereageerd is door de juf.

Dorine zei

Mooi die lapjes . Ja soms is peuteren aan een klein lapke leuker als het maken van een grote quilt.
En dan iedere maand een ander???
succes ermee.
Dorine