dinsdag 6 april 2010

Het Vervolg...

Hier hebben jullie op zitten wachten: "Het Vervolg". Zaterdag zijn we heerlijk naar Zutphen geweest, natuurlijk naar Petra Prins. Wat is dat toch een gezellig winkeltje. En mooie lapjes!! Ik kon me bijna niet inhouden. Eigenlijk jammer dat je bij haar niks via internet kunt bestellen (lapjes dan). Er hing een prachtige quilt in de etalage, daar zou je zó aan beginnen. Die kleuren...(kwijl, kwijl).
Uiteindelijk ben ik met deze lapjes de deur uitgegaan. Veel blauw en roze voor mijn SBS en de rest voor de sterren.
Na een heerlijke lunch, zijn we richting Hall gegaan. Het duurde wel even voordat we het gevonden hadden hoor, het ligt ook zo verstopt. Maar Bep's Winkeltje is heel mooi geworden hoor! DH werd op de veranda geinstalleerd met een kopje koffie en de krant zodat ik heerlijk kon neuzen.
Ook daar ben ik heel goed geslaagd:

Ook had ze nog een grote bak afgeprijsd staan en daar heb ik deze flanelletjes uit:

Ooit wil ik graag een quilt maken uit het boek "a Boy's Story" en daar ben ik dus alvast voor aan het sparen. Na al deze quilterige winkeltjes zijn we nog een bakje thee gaan drinken bij mijn Oma van 97 waar ik het pas over had. Het was voor haar een complete verrassing en ze vond het heel fijn. Alles bij elkaar waren het een paar heerlijke dagen. Ik kan het iedereen aanraden! Fijne dag!

13 opmerkingen:

Dorine zei

Superleuk om zo te lezen. En je bent goed geslaagd met al je lapkes.
Kan je weer even opteren en aan terug denken.
groetjes Dorine

quilting Jeannet zei

Leuke dagen gehad Margreet, en wat een heerlijke stofjes, het toeval wil dat ik a.s. weekend die kant op ga, een B&B in Zutphen, samen met een vriendin, doe we ieder jaar, samen een weekendje ( of twee...) even weg van de huiselijke beslomeringen, toch anders als met een kind er bij...Ik verheug me ook erg op PP, die quilt in de etalage is wel heel errug mooi, ik wordt nog 50 dit jaar, zou toch een leuk cadeautje zijn.....tenminste, als ik nog wat krijg na het overhemdendebacle.....hahahaha

groetjes, jeannet

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
Wat een mooie quilt in de etalage van Petra Prins. En dan het winkeltje van Bep... Zou ik zo erg graag eens heen willen! Fijn dat jullie ook nog bij je oma geweest zijn. Nou Margeet, je hebt prachtige stofjes en veel mooie herinneringen. Wat wil een mens nog meer, toch?
Liefs van Ester

ria vogelzang zei

Wat een heerlijke dag, Margreet! En Petra Prins heeft idd een heel mooi winkeltje! Daar zou je alleen al graag willen zitten en kijken..... uren en uren en uren....... Geweldig lijkt me dat!
Nu heerlijk nagenieten!

Guusje, zei

Wat een geweldige leuke dingen hebben jullie gedaan. Petra Prins en Bep hebben beide een geweldig leuke en gezellige winkel een feest om daar binnen te kijken.

Maud zei

Hoi Margreet, wat een heerlijk om even in het winkeltje van Petra rond te snuffelen. Twee weken geleden ben ik er geweest, maar toen waren mijn man en kinderen mee en die zijn het na een half uurtje wel zat; dus ik ga zeker nog eens! Heel veel plezier van je stofjes, alleen ernaar kijken is al heerlijk! groetjes Maud

Margreet zei

@ allemaal: Bedankt voor jullie leuke reacties!! Dat vind ik zó gezellig! Voorlopig ga ik inderdaad geen lapjes meer kopen, de beurs is leeg ;o))) (en de kast vol!) Nu lekker nagenieten en mooie dingen maken.

bep zei

Hoi Margreet,leuk verhaaltje en in totaal heb je een paar fijne dagen gehad zo ,groetjes Bep

katrien zei

Wat een prachtig lapjes heb je erbij.

Julia zei

beautiful quilts and beautiful fabrics..Margreet.
So lovely to visit you, you like the same quilting as me..
Hugs Julia ♥

Astrid zei

Oooh...wat heb jij prachtige lapjes gekocht Margreet! Veel plezier ermee!

~*~ saskia ~*~ zei

Hi Margreet, veel plezier met je nieuwste aanwinsten. Kan er ook geen genoeg van krijgen, van leuke, lieve, vrolijke lapjes!!

Een leuke rest van de week!
Veel groeten van Saskia

Je blog ziet er heel vrolijk uit!!

Sabine.v zei

Ja, je hebt mooie winkels bezocht. Ik moet het doen via internet of nu op 1 mei in Veldhoven. Dus het water komt me al in de mond. Het zijn mooie lapjes en de projectjes zijn alvast geslaagd. Bezoek bij je oma van 97 jaar en nog eens samen thee drinken, zijn mooie en onvergetelijke dingen. Zelf had ik ook een oma die op die leeftijd nog sokken breidde. Ze wou 100 worden en vieren en dat is ook gebeurd. Ze is overleden toen ze 102 jaar was zonder erg ziek te moeten worden. Dus zo een gezegende leeftijd zou ik ook wel willen. Dus met zo een oma in de familie zijn de vooruitzichten voor U en uw lapjes wel zeer goed.(LOL)