vrijdag 16 april 2010

Bessenengel

Dit is mijn Bessenengel, ik heb haar inmiddels al een paar jaar geleden gemaakt. Het was een pakket van Atelier Bep, helemaal compleet zodat je meteen kan starten. Zelf vind ik het heel leuk om te doen, je ziet zo'n pop dan onder je handen groeien. Bep heeft natuurlijk ook ontzettend mooie stoffen en de Bessenengel ziet er dan ook een beetje herfstachtig uit. Ze hangt aan een hartenrek naast mijn bed en ik blijf het een schatje vinden. Vooral die klosjes die ze vast heeft...
Vorig jaar op de beurs in Rotterdam heb ik bij Bep ook het pakket van de Hartenengel gekocht. Helaas is er nog niks van gekomen om haar te maken. Maar wie weet, binnenkort?
Eerst ben ik nog "druk" met de BOM Civil War 2010 en de SBS-blokjes. Ik vind dat trouwens heel leuk om te doen, iedere keer een ander blokje maken. Volgende week is de up-date. Dan laat ik ze zien.
Mickey heeft het ontzettend naar zijn zin buiten, zelfs zo goed datie niet eens meer naar binnen komt 's avonds.
Ik blíjf roepen met de brokjes, eergisteren zelfs tot na half 11!! En ja hoor, daar komt meneer eindelijk aanlopen, luid spinnend. Het is toch zo'n schatje..;-)))
Fijne dag!

4 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

die bessenengel vind ik super maar ook de bengel (poes)

ria vogelzang zei

Wat een lieve engel! En Mickey is echt een schatje!!

Guusje, zei

Wat is de bessenengel ontzettend leuk en wat een snoeppie is Mickey.

Pierelantijntjes zei

Ja Margreet, die engel is echt een plaatje hoor. En die Mickey toch he? Wat een ding.
Fijn weekend, en ik hoop dat we binnenkort weer eens af kunnen spreken hoor. Het lijkt mij heerlijk om je weer eens "live" te zien. Ook wil ik natuurlijk aldie prachtige blokken in het echie bewonderen.
Groetjes van Ester