dinsdag 13 april 2010

Nieuwe blokken

Afgelopen weekend hadden we een "doe-weekend". Zaterdagochtend vroeg (9 uur, voor ons is dat vroeg) zijn we met z'n tweeën de tuin in gedoken. Samen met de buren hadden we afgesproken dat we de laatste tussenschutting zouden gaan vervangen. Dus de oude schutting moest eruit. Ook de planten en de struiken die er stonden moesten eraan geloven. Alles hup eruit en afvoeren die handel. We willen graag een wat rustigere tuin, met gazon en een berkenhaagje, zodat het geheel wat ruimer lijkt en je er niet al teveel werk aan hebt. De druiven daarintegen mogen voor geen goud weg en ik stond er dan ook de hele tijd bovenop om de mannen goed in de gaten te houden dat ze wél voorzichtig met "mijn" druiven waren. Gelukkig waren ze dat en nu zijn ze voorlopig aan de nieuwe schutting opgebonden. Ik moet nog beter opbinddraad kopen. Dit is het resultaat:


Doordat de achterste beplanting weg is, lijkt de tuin wel een keer zo groot: ook best leuk hoor! Verder kon ik me natuurlijk niet inhouden bij het tuincentrum, vandaar deze mooie blauwe violen. Ik word daar zó blij van!

Ook ben ik met de Civil War BOM 2010 aan de slag gegaan, ik moet zeggen: een heel werkje. Een hele dag ben ik aan het tekenen en knippen geweest. Maar nu zit alles op keukenrol en kan ik 's avonds een poosje patchen. Het eerste blok is af en de rest volgt.

Ik heb alles nog even neergelegd zodat je kunt zien hoe het wordt:

Het spijt me enorm, maar ik had de foto goed genomen en ook stond hij goed in de computer, maar op de één of andere manier pakt blogger hem op zijn kant. Ik snap er helemaal niks van! Heeft iemand de gouden tip? Hoever zijn jullie met de blokken? Fijne dag!

10 opmerkingen:

Klaske zei

Ziet er mooi uit je blokken, Margreet. Ik moet nog 3 van de 5. Ik zou het niet weten waarom blogger je foto's draait, maar we kunnen het prima zien hoor!

Pierelantijntjes zei

Dat zal ruim geworden zijn in de tuin Margreet. Fijn dat de druiven nog Heel zijn. En wat een prachtige blokken. Echt helemaal super.
Groetjes van Ester

marijke's crea zei

Blokken zijn gewoon heel erg mooi, of ze nu gedraaid zijn op niet, draaien wij toch gewoon het hoofd een beetje opzij!
Groeten Marijke

Jantine zei

Blogger heeft soms kuren... maar je blokken kunnen we even goed wel bekijken hoor. Ik vind ze erg mooi worden!

katrien zei

mooie ster,ik moet nog met deze sterren beginnen.

La Maison en Wonderboom zei

Je hebt je druif er al mooi bij staan en de viooltjes zijn schattig.
Mooie blokken hoor en ach wat blogger ook doet, ze blijven prachtig.

groetjes
Hermine

ria vogelzang zei

Heerlijk he, als je tuin ineens een keer zo groot lijkt!! Geniet van je druiven; ze zien er ongeschonden uit..... Nu nog wat meer zon en een beetje liefde en daar komen ze dan!
Leuke blokken heb je gemaakt! Geeft niets dat ze op hun kant staan, hoor. Blogger heeft soms inderdaad gekke dingen.....
Geniet van je dag en de zon!

Mascha zei

Al staan je blokken op zijn kant. Ik vind ze super mooi.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Mooie blokken heb je en hoe het kan dat de foto's gedraaid zijn geen idee. Fijn dat je tuin zo groot lijkt en wat minder onderhoud is ook wel eens erg fijn.

Berbel zei

Je civil war bom wordt heel mooi!Ik ben nog niet aan het april blok begonnen...misschien dit weekend.
Groetjes Berbel