donderdag 8 april 2010

De stand van de sterren

De afgelopen week heb ik toch nog wat sterren gemaakt, drie van elk:

Met dat mooie weer heb je niet altijd even veel zin/tijd. De tuin moet ook nodig geknipt en opgeruimd worden en 's avonds na het eten nog even lekker met DH fietsen is ook fijn. Ik heb de sterren die af zijn even neergelegd hoe het er nu uitziet:

Mooi hè! Ik blijf twijfelen of ik wel door zal gaan. Het is wel een erg grote quilt, ik weet niet zeker of ik dat wel ga halen. (ook qua doorquilten bedoel ik dan). Ik kan er ook een kleinere van maken..mmmm, nog even goed over nadenken.

Mickey kwam gisteren ineens met een tijgerknuffel van DS in zijn bek naar beneden lopen. Onder aan de trap ging hij ermee in gevecht! Een prachtig gezicht, ik bleef foto's maken. Hier kijkt hij echt zo van: "én vrouwtje, hoe vond je me?" Lief istie hè!

Inmiddels heb ik het nieuwe patroon van de Civil War BOM al klaar liggen. Vanavond maar een poosje knippen. Nu ga ik eerst nog even lekker van de zon genieten! Fijne dag !

8 opmerkingen:

katrien zei

Mooi geheel al die sterretjes.

Cisca zei

Prachtige sterren weer erbij, mooi zo met elkaar! Ben benieuwd wat je gaat kiezen! Leuk die Mickey met die knuffel, ik zie al voor me hoe hij/zij deed met die achterpootjes.
Groetjes, Cisca

Dorine zei

Prachtige sterren zo bij elkaar. Leg ze nog eens door elkaar misshien vindje het dan ook mooi enhoeft hij niet zo groot te worden.
En poezen ja die blijven je verbazen met hun streken.

Pierelantijntjes zei

Ik vind het wel mooi worden met al die sterren hoor. Dat je twijfelt over de grootte kan ik me wel voorstellen, maar je kan altijd een kleinere versie maken. Wat een droppie is Mickey toch he? Hele leuke foto's!
Groetjes van Ester

ria vogelzang zei

Hahaha, je Mickey kon wel een broertje zijn van onze Joris; ook zo'n gekke speelse kat!!
Je sterren zijn helemaal super, zeg!! Wat een schatje van een quilt wordt dit!
Fijn weekend!

marijke's crea zei

Van mij mag je nog maanden sterren maken ik vind deze quilt echt schitterend worden kan er echt niet genoeg van zien. En ook die kleuren die je hebt uitgezocht, wauw wat mooi!
Groeten Marijke

Guusje, zei

Mooi al die sterren zo bij elkaar. Ik zou er wel een grote van maken maar dat is persoonlijk. En jullie poes wat een geweldig beest is dit ook.

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
wat leuk dat je meedoet! Tja ik kon gewoon echt niet kiezen, dus dan alles maar.
Ja ik geniet echt van al die reacties hoor. ik vind het allemaal erg gezellig!
Fijn weekend hoor,
lieve groet van mij