zaterdag 18 september 2010

Heerlijk dagje uit....

Gisteren kwam DH met het geweldige idee om er eens samen lekker opuit te gaan. Hij wist nog wel iets leuks:
Natuurlijk vond ik het een supergoed plan, het was tenslotte alweer een hele poos geleden dat we er samen tussenuit zijn geweest. Dus oppas regelen voor de kids en met Kyra naar de Zeeuwse Najaarsfair. Nou, dat was de moeite waard hoor! Heel veel gezellige kraampjes en tentjes met de allerleukste dingen: antiek/brocante, bontmutsen, heerlijke worst, bonbons, tuinteak, sieraden, enz, enz. Het helpt natuurlijk als het mooi weer is en dat het in een prachtig park is.
Dit Engelse serviesgoed kon ik niet weerstaan, ik zie mezelf al lekker aan een bakje thee zitten in de winter na een stevige wandeling. De kopjes en schoteltjes zijn verschillend, maar dat maakt me niet uit. Ik hou wel van een beetje rommelig.

Kyra heeft zich prima gedragen, ze vindt het alleen heel erg leuk om andere honden te ontmoeten en is dan heel enthousiast. Maar dat mag, toch?!

Ze vond de roofvogels die er waren heel interessant, ook de vogels keken constant naar haar.
Na afloop gingen we nog even lekker met haar naar het strand, kon ze even zwemmen en rennen. Heerlijk vond ze het!
Nu zijn we allemaal moe en gaan we relaxen op de bank. Misschien nog even een sterretje in elkaar zetten.......Fijn weekend iedereen!

9 opmerkingen:

Stina zei

gezellig altijd zo'n fair, en je kop en schotels die zijn mooi.

Fijn weekend gr Stina

ria vogelzang zei

Heerlijk he, zo'n dagje! En een stel schitterende kop en schotels op de kop getikt, zeg!!
Geniet ze!

Hubertine zei

Dat klinkt als een heerlijk gezellig dagje samen met DH en DD (dear dog....haha) Kyra! En nu lekker nagenieten! Fijn weekend, Hubertine

Pierelantijntjes zei

Erg leuk margreet. Wat een mooie kop en schotels heb je gekocht. Fijn dat het met Kyra ook goed ging. Het kan daar best druk zijn.
Groetjes van Ester

Cisca zei

Wat een gezellige dag, mooi, die Engelse kop en schotels!
Groetjes, Cisca

Annemieke zei

Dat ziet er echt gezellig uit! En wat een lieve hond lijkt me Kyra. De foto van haar kop (in eerder berichtje) vond ik erg mooi. Proficiat met je legends quilt en mooie hoeken, echt goed dat wil bij mij nog weleens rommelig worden.
Groetjes
Annemieke

quilting Jeannet zei

Ik heb het helaas dit jaar moeten missen Margreet, anders gaan wij er ook altijd heen, ik vind het één van de leukste fairs die ik ken, ook door de lokatie, nou ja, ik was aan het opruimen en mopperen over véél te veel spullen......dus ieder nadeel heeeft zijn voordeel....

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

heerlijk om er even tussenuit te piepen. Ze te lezen hebben jullie een gezellige dag gehad. Leuke aankopen heb je gedaan!

Karen zei

The design on the cups is so pretty!