vrijdag 10 september 2010

Legends-Quilt is helemaal af !

Tussen de buien door heb ik mijn Legends-quilt helemaal af gemaakt. Eerst heb ik een label voor de achterkant gemaakt en toen de bies eromheen. Nu zittie in de wasmachine om de blauwe stift voor het quilten eruit te wassen. Dit istie geworden:

Nog een detailfoto:

...en nog eentje van de hoek. Om het zo te doen heb ik geleerd in Zoutelande en dat lukt altijd heel goed. Ziet er strak uit, vindt je niet?

Ik wil jullie heel erg bedanken voor die enorm leuke reacties op mijn vorige berichtje. Het gaat heel goed met Kyra, ze is al helemaal gewend en luisterd steeds beter. Blijven oefenen hè......
Ze speelt graag met de bal en de jongens in de tuin. Daarna doet ze lekker een dutje. Het is een rustige hond die het liefst bovenop je voeten ligt. Overal waar ik ga, is zij ook. Lief hè !

De maandlapjes "Primitive Calendar" zijn veilig en wel weer thuis. Van Dorry kreeg ik als dank 4 prachtige fatquarters in precies mijn kleurtjes! Helemaal blij mee...Ook kwam de bestelling binnen die ik gedaan heb in Engeland.(aan de rechterkant staat een link) Twee boeken. Ik had ze al op verschillende blogs voorbij zien komen en de quiltjes en vooral de maat daarvan spraken me erg aan. Na die grote projecten wordt het tijd voor kleinere dingetjes. Lekker overzichtelijk en (misschien?) zo klaar.

Eigenlijk vind ik alles mooi in de boeken, maar hier heb ik toch wel mijn oog op laten vallen.

Ik wens iedereen een héél fijn en goed weekend! De zon komt eraan, dus geniet ervan hoor!!!
Hartelijke groeten van Margreet

13 opmerkingen:

katrien zei

Mooie quilt.
En mooie boekjes hé,vind ze ook zo leuk.

Mascha zei

Dat ziet er prachtig uit. Wat is het toch een mooie hond.
Groetjes Mascha

ann'squiltingjourney ~ zei

Your quilt is beautiful Margreet and so is your dog, we have a labrador retriever called Milly and she is just the most beautiful soul. Kindest regards, Ann

quilting Jeannet zei

Ohhh, wat leuk Margreet, je legacy, en ook je boekjes, volgens mij vind iedereen die vriendschapssterretjes het leukst, heb ik ook al gemaakt. Morgen gaan we fietsen bij jullie op het eiland, open monumentendag, mooi weer,( moet wel beter zijn dan nu overigens.....) wat wil een mens nog meer ?

groetjes, jenanet

Hubertine zei

Wat is ie mooi geworden! Echt super! Die boeken zijn ook leuk ;) en idd als je er tijd voor maakt zijn de deze kleinere quiltjes sneller klaar! De FriendShip star is inderdaad een hele schattige, maar ik vind zelf de Game Board en Broken dishes ook heel lief! Veel plezier met Kyra, Ze ziet er erg lief uit. Fijn weekend!

Guusje, zei

Wat een lieffie is Kyra toch fijn dat ze het zo goed doet bij jullie. En je Legends is prachtig mooie stoffen en kleuren om maar niet te spreken over de boeken en de stoffen die erbij liggen ook al zo mooi. Veel plezier ermee.

Marianne & Marie-José zei

Wat is ze toch schattig en wat fijn dat ze zich zo goed aanpast. Ze moet natuurlijk ook even leren wat wel en niet kan in de nieuwe omgeving.Voor haar is ook alles vreemd.Wij hebben ook een herplaatste hond en het duurde toch wel even voor ze zich op haar gemak voelde, we dachten zelfs dat ze niet kon blaffen, maar dat durfde ze waarschijnlijk niet.
Wat heb je leuke boekjes. Ik heb ook net een affo van een eenpersoons quilt en dacht ook aan iets kleiners.
Je quiltje ziet er erg leuk uit en een perfect hoekje inderdaad. Kun je het trucje verklappen?
Fijn weekend en veel speelplezier met Kyra
Groetjes van Marianne

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
De quilt is prachtig geworden hoor. Wat fijn dat het goed gaat met Kyra.
Het nieuwe quiltje wat je uitgekozen hebt ziet er leuk uit. FIjn dat jou mini quiltjes weer terug zijn. En leuk dat je nog wat stofjes gehad hebt.
Fijn weekend,
Groejtes van Ester

Astrid zei

Je quilt is echt prachtig geworden Margreet! Heerlijk hè van die quiltboeken! Je hebt een goeie keuze gemaakt! Het zijn erg leuke boeken! Veel plezier ermee!

Dorine zei

Wat een heerlijke boeken weer en Kyra is echt super geniet maar lekker.
groetjes dorine

Joke zei

Wat heb je een prachtige quilt gemaakt.
Het verhaal van Kyra is ontroerend, wat een geweldige hond. Daar word je elke keer weer blij van toch?

Elisabeth zei

Het is een prachtige quilt geworden ja en ook die boeken staan op mijn verlanglijstje. Groetjes Elisabeth

Jantine zei

Ik koop ook graag boeken bij dezelfde winkel... ik vergelijk altijd bij deze winkel.com en .co.uk want er zijn soms aanzienlijke prijsverschillen!