woensdag 1 september 2010

Het is weer tijd voor.....

...de Maandlapjes !! Voor je het goed en wel in de gaten hebt, is het ineens September. Wat zijn de afgelopen maanden omgevlogen. Vinden jullie dat nou ook?of heb ik dat alleen maar. Eigenlijk is het natuurlijk nog gewoon Zomer, maar vanochtend, toen ik de achterdeur open deed, rook ik de Herfst al. Dat is zo'n nattige bladerlucht. Heerlijk vind ik altijd. Het quiltje van Country Calendar past helemaal bij deze maand:

Ook het quiltje van de Primitive Calendar past er helemaal bij. Tenslotte zijn onze kids alweer bijna 3 weken naar school en volgende week gaat Zuid ook weer. Leuk hè, zoals die meisjes daar staan met hun gekousde beentjes. Lekker bijkletsen over wat ze tijdens de vakantie hebben gedaan en welke juf ze zullen krijgen...

Bij Inge en bij Else kun je kijken hoe de open dagen bij Dorry verliepen. Ook hebben beide dames er foto's opstaan en als je goed kijkt kun je mijn quiltjes zien hangen.....Fijne dag iedereen, geniet van de zon !!

6 opmerkingen:

katrien zei

Leuke quiltjes.

Cisca zei

Wat is hij toch leuk, die primitive calender!
Groetjes, Cisca

Annemieke zei

Leuk dat kleine quiltje van september. Met mijn hoofd weet ik dat het september is en ik vind het ook altijd een heerlijke maand, maar toch moest ik vanmorgen erg wennen aan het idee dat de echte zomermaanden voorbij zijn. Zou het toch te maken hebben met het herfstachtige weer van de afgelopen weken? Misschien krijgen we nog wel een zomerachtige septembermaand:)Vind je sterrenquilt erg mooi van kleur trouwens.
groetjes
Annemieke

'n Elzetje zei

Ha Margreet,
Wat leuk om je quiltjes te zien hangen zeg! Echt heel mooi zijn ze. Heb je ze inmiddels al weer veilig terug?
Groetjes, Idelet

*je linkje naar het blog van Inge werkt niet, dan kom je op de blog van Else, merkte ik.

Guusje, zei

Ze zijn weer erg leuk je maandlapjes.

Margreet zei

@Idelet: Bedankt voor je oplettendheid! Ik heb het meteen veranderd en nu werkt hij wel goed.