dinsdag 23 november 2010

Weer zes erbij

Gewoon lekker doorgaan, dat is mijn motto. Niet altijd even makkelijk hoor, zeker na alles wat er afgelopen tijd is gebeurd. Ik wil iedereen heel erg bedanken dat jullie zo met me meeleven. Erg lief, al de reacties. Gelukkig kan ik mijn afleiding vinden in het patchen. Lekker met de lapjes bezig zijn, blokjes knippen voor de SBS bijvoorbeeld. Van de week heb ik zes blokjes erbij gemaakt:
C-7: Northwind
F-8: Ladies' Aid Album
I-7: Right Hand of Friendship

K-1: Road to Oklahoma

F-5: New York Beauty

K-2: The Friendship Quilt

Dit is nog een overzichtje van de aanwinst van deze week. Ik heb al bedacht dat ik binnenkort de blokken aan elkaar ga zetten die naast elkaar horen te komen en die al af zijn. Nu moet ik steeds in de stapel zoeken om te kijken welke stofjes ik gebruikt heb bij het blok ernaast. (dit omdat ik liever niet in twee blokken dezelfde lapjes gebruik, dat maakt het soms wel lastig hoor!)

Vanmiddag ben ik met Kyra een uur gaan lopen bij het strand. En dit is daarna haar houding: Helemaal plat en helemaal van de wereld. Zzzzzz..........

Zaterdag zijn we voor het eerst naar de cursus geweest. Het was er druk met honden: 14 totaal!! Na heel veel informatie konden we aan de slag: een snoepje voorhouden en dan heel hard NEE zeggen, totdat ze wegkijkt en dan: Jaaaah, zeggen. Ook spelen met een speeltje en zelf het spel stoppen en nog laten zitten en pas als je Vrij zegt mag ze opstaan. Goeie oefeningen voor haar. We werken eraaan!! En ik moet zeggen: ze pikt het aardig snel op. Helaas pikt ze nog meer: Vanochtend heeft ze 2 boterhammen van de tafel gejat.....Tja, een kleinigheidje blijf je houden hè!! Fijne dag!!

5 opmerkingen:

jolanda zei

Wat ga je hard zeg! En het wordt heel erg mooi... mooie kleuren ook!
Wat heerlijk voor Kyra dat je zulke lange wandelingen maakt met haar. En stiekum moest ik wel een beetje lachen om de boterhammen die ze gepikt heeft hihihi.
liefs, jolanda

jaimie zei

Hallo Margreet,

Prachtige blokken heb je erbij gemaakt en hihi, Kyra wil ook wat hebben van tafel lees ik :-)

Groetjes, Jaimie

ria vogelzang zei

Wat een leuke quilt is het toch, he?! Heerlijk afwisselend!!
Ik lees net je vorige logje.......: wat een verdriet.....
Nog heel veel sterkte, want af en toe zal het niet makkelijk zijn......
Toch een fijne dag, hoor!

Maud zei

Hallo Margreet,
Jij hebt ook prachtige blokken gemaakt! Het boek van SBS heb ik ook in huis, maar eerst de Dear Jane af, zal nog wel even duren!
Heel veel sterkte nog met het verwerken van het verlies van je oma. Mijn opa (82 jr.) is dit zomer overleden en ik mis hem! Vaak schieten dan weer kleine dingen in je gedachten. Groetjes Maud

Guusje, zei

Wat een mooie blokken heb je weer gemaakt en weer zoveel knap hoor. Je gaat als een speer en ik weet ook dat het helot in de verwerking om met een quilt bezig te zijn. Heel veel sterkte.