zaterdag 1 januari 2011

Gelukkig Nieuwjaar !!!

Iedereen een heel goed, gezond, liefdevol en creatief 2011 toegewenst !!!!! Voor ons mag 2011 net zo'n jaar worden als 2010. Na een aantal toch wel roerige jaren was 2010 een verademing en konden we weer genieten van de vele fijne momenten. We gaan er vol goede moed aan beginnen!! Aan de creatieve kant zal het denk ik niet liggen: Ik heb zoveel plannen in mijn hoofd, dat ik mezelf gewoon af en toe even moet stoppen en bedenken dat er toch eerst een aantal dingen zullen moeten worden afgemaakt. Zoals de Sterrenquilt:

Ik ben hem aan het doorquilten, het middenstuk is klaar. Zoals altijd springt Banjer (onze ouwe kater van 13) er meteen bovenop. Wat is dat toch met quilts ?! Ze hebben een bepaalde aantrekkingskracht voor katten...ik weet het niet.

Nog even een totaalplaatje, wat is het toch een plaatje hè ! Ik heb de buitenste randen ook omgeregen, om de tussenvulling die er anders uitsteekt te beschermen. Zo lijkt het wel alsof hij al klaar is, vind je niet?

Vandaag weer zo'n relaxdagje, hier en daar Nieuwjaar-wensen en lekker met de hond een lange wandeling maken. Ze is wel heel braaf geweest, gisteren had ze nauwelijks last van het vuurwerk. Gelukkig maar !! Iedereen een hele fijne dag hoor !!!!!

20 opmerkingen:

Nelleke zei

Hallo Margreet voor jou en je Fam ook een gelukkig en bovenal een gezond nieuwjaar gewenst.En wat betreft je sterrenquilt dat is echt een plaatje en wat de aantrekkingskracht voor quilts bij katten, telt bij mij ook voor honden die duiken er ook graag in weg.Groetjes Nelleke

marijke zei

Een heel gezond en creatief nieuwjaar en deze sterrenquilt nog helemaal verliefd op, prachtig met deze randen eromheen.Ja het doorquilten geeft er altijd een extra demensie aan, geweldig!
Groetjes Marijke

Ellen zei

Ik wens je een heel gelukkig en gezond, maar bovenal ook creatief 2011!

jaimie zei

Hallo Margreet,

Ook aan u een gelukkig 2011 tiegewenst!

Prachtige quilt!! Hihi, tja katten en stofjes hé :-)

Groetjes, Jaimie

veerle zei

Margreet,
Ik wens je een gezond, creatief en tof 2011! En wat jouw kat doet, doet de onze ook de hele tijd. Ze houden echt van quilts

Guusje, zei

Wat wordt je sterrenquilt prachtig. En ja katten en quilts ik begrijp het ook niet. Een heel goed, gezond en creatief 2011 toegewenst.

Quiltendewilma zei

Een heel goed en gezond 2011!!

Hubertine zei

Je sterrenquilt ziet er fantastisch uit! Ook voor jou en je gezin de allerbeste wensen! Een mooi, gezond en creatief 2011! Groetjes, Hubertine

Esther zei

Ik wens jullie ook een gezond gelukkig en creatief 2011 toe Groetjes Esther.

beyond the invisible zei

lieve Margreet, ook voor jou en je gezin een héél goed en creatief 2011 gewenst!! Maar dat laatste zal zeker goedkomen zie ik al... wat wordt die sterrenquilt práchtig!!!
liefs, jolanda

Cisca zei

Een heel gelukkig, gezond en creatief 2011! En dat je maar veel ufo's af mag maken, zodat je gauw weer aan nieuwe dingen kan beginnen. Schitterende quilt en een kat zoals alle katten, leuk.
Groetjes, Cisca

inge zei

gelukkig nieuwjaar! en wat een prachtige quilt!

Mascha zei

Wat wordt het toch mooi.
En voor jou en je familie de beste wensen voor 2011.
Groetjes Mascha

quilting Jeannet zei

Hij is erg mooi geworden Margreet, warm van kleur, en jij had zo te zien geen last van het puntjesvirus....knap hoor! je headerfoto is ook leuk, dat is de enige die ik indertijd gemaakt hebt, eigenlijk zou ik ze nog wel weer willen maken, die van Ellen heb ik wel af maar deze waren wel een stuk bewerkelijker.

groetjes, Jenanet

Hennie zei

Je sterren quilt wordt prachtig, veel guilt plezier.
Groetjes Hennie.

laurencetd zei

Bonne année !
Votre ouvrage va être magnifique !

Astrid zei

Ook voor jou een prachtig en gezond 2011 Margreet! Je quilt wordt echt prachtig. Veel plezier met het doorpitten!

Jeanet zei

Wat een mooie quilt! En door het quilten zal het alleen nog maar mooier worden. Ik wens je een heel goed nieuw jaar en hoop dat het je mag brengen wat je er van verwacht! Groeten Jeanet

Annemieke zei

Ook een gelukkig en creatief 2011! Ik ben echt weg van je sterrenquilt!
Groetjes
Annemieke

gertvr zei

Heerlijk dat je al aan het quilten toe bent: de sterren zijn/worden prachtig! En de aantrekkingskracht van katten en quilts herken ik ook ^_^ Voor jou/jullie uiteraard ook de beste wensen voor het nieuwe jaar!