dinsdag 11 januari 2011

Silva's Bridal Sampler: nieuwe blokjes !

Ik kon het niet laten, ondanks dat ik heel goed weet dat de Sterrenquilt voorrang heeft, ben ik toch aan de slag gegaan met een nieuw blokje voor de SBS. Deze keer A-4, een blokje die je in de hoeken appliceert. Niet echt mijn sterkste kant, maar ik dacht dat doe ik "even". Nou, vergeet het maar. Twee hele dagen ben ik ermee bezig geweest!!! Het zijn van die priegelige stukjes die precies op de juiste plek moeten worden genaaid. Maar...Tadaaa !!!!! Dit is'm geworden:
A-4: Posies 'Round the Square'

Ik ben er erg trots op, het heeft letterlijk zweetdruppels gekost. En toen was ik toch lekker bezig, dus meteen maar het volgende blokje voorbereiden. Niet weer zo'n moeilijke natuurlijk. Het moet wel leuk blijven......
J-7: Pinwheel 2

Mooi stapeltje wordt het al hè ?! Het zijn er nu totaal 52 blokjes, ik denk dat ik de opvolgende nummers maar meteen aan elkaar ga naaien, dat zoekt iets makkelijker én je ziet hoe het gaat worden !
Kijk, dit zijn de eerste blokjes van rij A. Die zou ik dan al aan elkaar kunnen toeksen....(naaien, toeksen is een woord wat mijn Oma altijd gebruikte.)

Dit wilde ik jullie ook even laten zien. Iedere ochtend krijgt Kyra eten. Vanochtend liep Banjer er ook bij en die dacht dat het voor hem was! Dus hij liep al miauwend met me mee, Kyra durfde er niet bij te komen !! (als de dood dat ze een krauw krijgt natuurlijk)En Kyra wachtte geduldig en voorzichtig af wanneer ze kon gaan eten. Banjer dook meteen in de bak met brokken, maar kwam er al gauw achter dat die wel erg groot waren. Je zag Kyra denken: Pfffft, die is weg. En ze dook meteen op haar eten af.....
Tja, bij ons is het echt wat het spreekwoord zegt: Leven als kat en hond. Vriendjes zullen die twee nooit worden, ze accepteren elkaar. En daar zullen we het mee moeten doen !! Fijne dag !!

8 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

wat worden je blokken mooi Margreet, en wat heb je er al veel!
Prachtig om te zien hoe Kyra haar kans afwacht tot de poes weg is.
Fijne dag verder,
groetjes van Ester

beyond the invisible zei

Wat wordt het prachtig joh!! Het lijkt me inderdaad wel moeilijk met die punten zo, maar ook wel erg leuk dat elk blok weer anders is hé? Gaat het in ieder geval niet vervelen.
Wat schattig dat Kyra daar zo zit te wachten tot ze haar eigen eten op mag eten... veel te lief!
lieve groetjes, jolanda

Guusje, zei

Mooie SBS blokken heb je weer gemaakt. Echte plaatjes zijn het. En ja Banjer en Kyra accepteren elkaar idd dat kun je zo zien toch wel heel bijzonder he?

Hubertine zei

Wat een mooie blokken!!!! Het blijft leuk! En iedere keer kan je weer nieuwe combinaties maken met stofjes! Wat een brave hond! Hij moet zich niet het kaas van zijn brood laten eten hoor!

Mascha zei

Wat heb je al veel blokken gemaakt.Wat een geduld moet Kyra opbrengen.
Groetjes Mascha

Cisca zei

Prachtige blokken, je hebt er al veel, zeg! En die Kyra, wat een geduld, wel zielig voor hem (o, het is vast een haar!)
Groetjes, Cisca

Astrid zei

Prachtige SBS blokjes hoor! Leuk dat je nu resultaat begint te zien hè?

Gea zei

'k Zie hier net hetzelfde blok, dat ik net gemaakt heb. Het kostte inderdaad veel tijd, maar dan heb je ook wat.