woensdag 30 juni 2010

Druk, druk, druk...

Hè, hè, ik heb jullie wel lang laten wachten op een nieuw berichtje zeg. Maar het lijkt wel of ik de laatste week voor de zomervakantie geleefd word. De boy's hebben een vol programma; de ene gaat 3 dagen op kamp, de ander een nachtje op school slapen (de school wordt gesloopt en dus zijn alle lokalen leeg..spannend.....) en de volgende, tja die heeft eigenlijk niks bijzonders maar alles loopt in deze week anders dan anders. Zo werd ik vanochtend door het "aardbeienvrouwtje"gebeld of ik nog aardbeien wilde hebben. Vorig jaar was ze met de aardbeien gestopt, het werd haar en haar man teveel. Maar dit jaar zaten ze er ineens weer tot over hun oren in.

Dus ben ik op de fiets gestapt, samen met de oudste DS en heb mijn fietstassen vol geladen.

De hele middag heb ik in de keuken gestaan om heerlijke verse aardbeienjam te koken. Van de winter had ik al deze potjes gespaard, voor die gezellige dekseltjes en handig om allerlei lintjes, knoopjes en rommeltjes in te bewaren. Meteen alles uitgekiept in een grote bak (dat komt later wel weer) en aan de slag met de aardbeitjes. Ik had wel 5 kilo gekocht, dus totaal heb ik nu 20 potjes.

Het leuke is, dat er gisteren bij de nieuwste Landleven, twee vellen etiketten zaten die ik er meteen heb opgeplakt. Staat zo gezellig!


Zo, nu ga ik eerst een lekker bakkie thee zetten en bij de andere bloggers een kijkje nemen.
Even een momentje voor mezelf.......

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou schat dat ziet er lekker uit kunnen we de winter weer mee doorkomen lekker eigen gemaakte jam je DH

Bietje zei

Lekker aardbeienjam.
Dus om weer een gezellige hobbykamer met allerlei potjes met knoopjes, lintjes, etc te hebben, moeten jullie dus flink wat aarbeienjam eten.
Dat wordt dus boterhammen met aarbeienjam. cake met aardbeienjam, beschuitjes met aardbeienjam, taart met aardbeienjam, etc. etc.
En als het dan nog niet op is, gewoon de potjes uitlikken, ook lekker.
Succes.

Guusje, zei

Zo te lezen heb je het superdruk gehad. Lekker eigengemaakte aardbeienjam dat vind ik ook zo heerlijk en doe ik ook elke keer.

Cisca zei

Wat een werk... maar wel lekker!
Groetjes, Cisca

Angela zei

heerlijk zeg, echte eigen gemaakte jam, toch ook maar eens doen....

groetjes Angela

Pierelantijntjes zei

Zooo Margreet, wat een ijver zeg. Maar er gaat dan ook niets boven zelfgemaakte jam. Ik moest gelijk aan al je lintjes en knoopjes denken....Jij hebt nog wel wat te doen dan. Wel leuk dat je de etiketten kon gebruiken.
Waar woont dat aardbeienvrouwtje eigenlijk?
Ik wens je alvast een fijne zomervakantie toe,
Groetjes van Ester

Hubertine zei

Lekkerrrrrr zoveel aardbeienjam! Daar kan je dus eindeloos veel lekkere dingen mee maken! Ziet er ook heel gezellig uit met die geblokte dekseltjes! Wel handig zo'n aardbeienvrouwtje..als ze nog eens aardbeien teveel heeft....? ;-) Groetjes Hubertine

gertvr zei

Hmm, lekker hoor, zelfgemaakte aardbeienjam. Je hebt goed je best gedaan.

Marjan zei

Heerlijk, joh, je eigen aardbeienjam! Ziet er fantastisch uit, die potjes met die leuke etiketten! Geniet er maar van.

conny's quilts zei

Wat zien die potjes jam er gezellig uit! Wel een hele klus lijkt me!