donderdag 10 juni 2010

Nog meer sterren en een prachtig veldboeket

Deze sterren heb ik van de week in elkaar gezet. Zoals jullie misschien weten, doe ik niks met de machine, maar alles met de hand. Dat vind ik het prettigst, lekker relaxed op de bank met een kopje thee een sterretje maken. Het zijn er totaal 6 geworden:
Even een close-up:
Het schiet al lekker op met de sterren, de laatste 2 grote sterren liggen in mijn bakje klaar om in elkaar gezet te worden.


Trouwens nog heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes !! Gelukkig gaat het weer goed met me hoor, alleen nog een beetje verkouden. Maandag was ik eigenlijk al weer aan het opknappen. 's Middags ben ik op de fiets gestapt en een lekker rondje langs de dijk gefietst. Daar staan de bermen vol met de prachtigste bloemen en ik kon het natuurlijk niet laten om een bosje voor op de tafel mee te nemen:
Boterbloemen.....

Klavers....


...en ook nog fluitekruid, verschillende soorten grassen en nog een paar andere soorten waarvan ik de naam niet weet. De bos staat nu nog mooi te zijn in de keuken. Echt genieten!


Wie er ook geniet is Mickey, hij heeft een nieuwe slaapplek in het houthok gevonden. Hij heeft zo'n prachtige schutkleur dat je goed moet kijken of hij er nou wel of niet in ligt. Zodra ik naar hem toeloop, begint hij keihard te spinnen. Rrrrrrr... Fijne dag!

14 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

je gaat vlug met de sterren en gelukkig voel jij je beter trouwens een heel mooi veldboeket mooier dan serrebloemen

marijke's crea zei

Geweldig zo'n veldboeket. Vroeger langs de kant van een korenveld plukten we ook de bloemen klaprozen (hingen wel na 5 minuten slap) korenbloemen margrieten en korenaren.
Op een geluidswal in de buurt bloeien op het ogenblik ook veel klaprozen zo schitterend kan ik echt van genieten.
En je sterren blijven schitterend!
Fijne dag, groeten Marijke

yvonne zei

jou sterren worden geweldig .

en de bloemen zijn zo leuk ,jammer dat ze zo snel op zijn . gr yvonne

katrien zei

Heel mooi je sterren.

Marianne & Marie-José zei

Prachtig veldboeket. Ik hou er ook van, vooral van de korenbloemen, maar dat komt waarschijnlijk omdat ze blauw zijn ,mijn lievelingskleur. Als kind plukte ik ze al graag, mijn broer koos meer voor de margrieten. Mam was er altijd erg blij mee. En zeg nou zelf zo`n boeket straalt toch altijd vreugde uit in huis!
Nog veel quiltplezier met je sterren ze worden heel mooi. Groetjes van Marianne

Hubertine zei

Wat een productiviteit!! En wat zijn ze mooi!! Net zo mooi als je bos bloemen. Ik vind het ook heerlijk om met de hand te werken. Lekker relaxed op de bank, en dan even je hoofd leegmaken! Wat een lieve poes hebben jullie, helaas hebben we onze poes na 16 jaar moeten laten inslapen. Ik mis haar nog iedere dag:(
Groetjes, Hubertine

Guusje, zei

Mooie sterren heb je erbij en ik ben net als jij een echte handwerkster. Die micey is me er ook eentje. Ze blijft bijzonder net als alle andere katten.

Cisca zei

Prachtige sterren, ja, ook ik ben een echte met de handwerkster. Mooi, dat veldboeket, maar ook een mooie merklap erachter. En wat een schattig poezenbeest!
Groetjes, Cisca

Nelleke zei

Hallo Margreet wat is dat een mooie foto van jullie poes in het houthok het is net echt een plaatje je sterren zijn ook erg mooi geworden,groetjes Nelleke

conny's quilts zei

Mooie blokjes en prachtige foto's. Zo mooi die veldbloemen overal, je loopt buiten gewoon in een heel groot boeket!!

Elisabeth zei

Prachtig de sterren en de poes op hout ook, gezellig hoor.
Groetjes Elisabeth

'n Elzetje zei

Heerlijk hè die veldbloemen! Wij plukken nu ook steeds van die schitterende boeketten. Helaas zijn er alweer veel bermen gemaaid. Gelukkig bloeit onze tuin ook geweldig, dus scoren we daar ook leuke boeketjes :-).
Groetjes, Idelet

Mascha zei

Heel erg mooi die sterren. En een mooie foto van jullie kat, ze zoeken ook de vreemdste plekken uit om te slapen.
Groetjes Mascha

Annelein Design zei

Wat een geweldige letterlap heb je daar achter dat mooie veldboeket hangen. Om te smullen zo mooi...