maandag 9 mei 2011

Sterren en een verwen-moederdag

Van 't weekend kwam het niet echt van doorpitten. Gelukkig is de Sterrenquilt zeer geduldig. Maar ja, zeg nou zelf: het was toch ook wel een beetje te warm om met zo'n wollen quilt op schoot te gaan zitten, of niet dan?!
Langzaam maar gestaag vordertie toch wel hoor. Ik geef het niet op en ga gewoon lekker door!
Voor Moederdag heb ik deze heerlijke rabarbertaart gemaakt. (zie voor het recept m'n vorige berichtje) Deze keer heb ik hem in een dichte hartvorm gemaakt. Ziet er leuk uit hè!
Door mijn Mannen ben ik gruwelijk verwend. 's Ochtends kregen we al een heerlijk ontbijt op bed. Jammie!! Meteen daarna kwamen de kadootjes te voorschijn. Van alle drie kreeg ik iets heel moois:
Van DS1 kreeg ik de film "Haar naam was Sarah" en een overheerlijk doosje bonbons. Van DS2 kreeg ik een prachtige pen met 'Voor Moeder" erop en een superlieve kaart. En DS3 had een prachtige tekening gemaakt van mij en hem erop. Ook had hij er hele lieve dingen opgeschreven. Het ontroerde me eigenlijk best wel, van die stoere knullen van 10, 12 en 14 jaar die dan zulke lieve woorden en kadootjes aan je geven.....
Gisteren was het bij ons echt warm in de tuin. Voor de gein hebben we toen de sproeier aangezet voor Kyra. En een lol dat ze ermee had:
Het houtschuurtje is al lekker opgeschoten. Het dak zit erop. Maar er zijn nog wel zeker twee zaterdagen dat DH ermee bezig zal zijn hoor.....
Deze week is best een beetje een drukke week. Morgen is mijn moeder jarig.(alvast gefeliciteerd Mam!) Van de week wordt Kyra gesteriliseerd, we brengen haar dan naar de kliniek en rijden meteen door naar Zierikzee, want daar is een prachtige Quilttentoonstelling in de Nieuwe Kerk. Ik ga samen met mijn moeder. Gezellig er even een dagje tussenuit. Ik heb er nu al zin in! Natuurlijk ga ik heel veel foto's maken die ik jullie aan het einde van de week ga laten zien. Fijne week iedereen! Liefs, Margreet

11 opmerkingen:

Lida zei

Wat ben je lief en leuk verwend! Ja soms zijn die stoere kereltjes om op te vreten! Enig zoals Kyra zich met het water vermaakt, Tara bijt alleen de slang kapot, dus dat durven wij niet meer te doen! Zowel jouw quilt als het houtschuurtje vorderen gestaag en binnenkort hebben jullie allebei een heel mooie affo! Groetjes
Lida

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
Wat een prachtige kado's heb je gehad. Wat kunnen je kinderen je moederhart toch raken he? Het houtschuurtje wordt prachtig!
Heel veel plezier op de tentoonstelling en alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.
Mijn moeder is vrijdag jarig.
Groetjes en een hele fijne week,
Ester

Debby zei

Ik vind je sterrenquilt prachtig worden!! Mooie stofjes en sterren zijn mijn favoriet.

Groetjes Debby

Juicybear zei

Je sterrenquilt wordt iedere keer mooier, je bent maar lekker verwend door je zoon. Heel veel sterkte met Kyra hopelijk is ze snel weer de oude. Doe haar maar een leuk babyrompertje aan dan hoeft ze niet zo'n domme kap op:-)
Groetjes Anneke

ria vogelzang zei

Wat een heerlijke verwennerij! Complimenten voor de mannen, hoor!
En zulke leuke foto's van Kyra en jullie en tuinsproeier!
Je sterrenquilt wordt echt prachtig!!
Geniet nog maar heerlijk. Groetjes, Ria.

jolanda zei

wauw... wat ben je heerlijk verwend zeg!! Ja wat doet dat je goed om te lezen hoeveel ze van je houden hé?
Alvast gefeliciteerd met je moeder en ik kan me voorstellen dat je zin hebt in zo'n dagje samen op pad!
groetjes, jolanda

Hubertine zei

Wat heerlijk verwend!!!! Geniet er maar van!!!
Je sterrenQuilt wordt prachtig!!!!
Veel plezier samen met je mamsie! en geef Kyra maar een extra knuffel!
Groetjes, Hubertine

anneke zei

toevallig heb ik vanmorgen 'haar naam was Sarah' uitgelezen! fijne dag morgen

Annemieke zei

Grappige foto's en kijk nog steeds graag naar je sterrenquilt. Gefeliciteerd en een gezellige dag samen morgen! ( Heb net de hele dag mijn mam geholpen op haar verjaardag, druk maar gezellig)
Groetjes
Annemieke

Terray zei

Alle steekjes tellen mee, soms gaat het snel en soms iets langzamer. Je komt er wel met je sterrenquilt!

Wat heerlijk verwend ben je maar dat mag he, op moederdag.

Dat rababertaartje ziet er verrukkelijk uit. Ik ga het recept even opzoeken en opschrijven. Denk wel dat hij gemaakt gaat worden. Mjammie!

Lieve Groetjes
Tertia

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je moeder ik hoop dat jullie een leuke dag hebben. De sterren worden mooi en ja die wachten rustig tot ze aan de beurt zijn. De houtschuur wordt mooi en de taart ziet er zo lekker uit dat je er gewoon zin in krijgt. Je bent ook geweldig verwend door alle mannen in je huis heerlijk om te zien. Fijne week.