vrijdag 15 oktober 2010

Over sterren en beugels

"Nou ja", zul je denken: "waar heeft ze het over???" Wat heeft dat nou met elkaar te maken? Eigenlijk niks. ;0)) Maar daar ben ik momenteel wel mee bezig. Iedere avond vaste prik, zit ik met een lekker bakje thee en gezellig met DH en kids op de bank naar het Journaal te kijken, ondertussen de sterretjes aan elkaar te zetten.

Het worden al aardige stroken. Ik heb een hele goede tip van Marga gekregen. Zij had het idee om de banen een klein stukje te verlengen met de randstof, dat gaat maar om een paar centimeter, zodat ik het tekort niet hoef weg te spelden. Dat ga ik doen. Inmiddels zitten er al 3 stroken in elkaar.
En dan over beugels: Gisteren ben ik met onze oudste DS naar de Ortho geweest, zijn hoektanden groeien teveel naar binnen. En dus moest er gekeken worden of een beugel de oplossing zou zijn. De Ortho vond het (natuurlijk) een goed plan om DS een beugel te laten aanmeten. Gelukkig was DS het er mee eens en binnenkort gaan ze foto's maken én moet hij happen. (deze foto heb ik even van internet geleend)

Misschien gaat het er dan wel zo uitzien ?! Je kunt de plakkers die op je tanden zitten in allerlei kleuren krijgen: blauw, groen, geel, roze, zwart en natuurlijk gewoon neutraal. Ben benieuwd hoe het zal worden, hij zal er wel erg mee veranderen. Het wordt dan toch een hele échte brugklasser met een beugelbekkie !! Fijn weekend!

9 opmerkingen:

Esther zei

Je sterren zien er erg mooi uit en grappig die foto van de beugel. Fijn weekend Groetjes Esther.

Katrien zei

Wat leuk je sterretjes.

Quiltendewilma zei

Prachtige sterren!! Veel succes met de beugels...

Mascha zei

Mooie sterren. Succes met het uitkiezen van de kleur voor de beugel.
Groetjes Mascha

Pierelantijntjes zei

De sterren repen zien er schitterend uit Margreet. Fijn dat je een goede tip kreeg. Liset beugelt ondertussen al een paar jaar. Zal vreemd zijn straks zonder al die kleurtjes.
Heb gisteren heerlijk mijn ogen weer uitgekeken op de handwerkbeurs. En natuurlijk weer met een tas vol thuisgekomen.
Fijn weekend,
Groetjes van Ester

Angela zei

leuk je sterren..........

en wat grappig die gekleurde beugels, weet nog dat ik van die zilveren had, zou nu lekker roze nemen ....

groetjes angela

Anoniem zei

Tegenwoordig is een beugel hebben hartstikke stoer. En die elastiekjes zijn er inderdaad in alle kleuren. Mijn dochter probeerde ze altijd te matchen met haar kleding. Je sterren zien er trouwens ook super uit!

Guusje, zei

Je sterren worden prachtig en wat een goed idee. En de beugel wat leuk met al die kleurtjes dat zal er straks stoer uitzien.

quilting Jeannet zei

Wat zien je sterren er schitterend uit Margreet, en je poppenquiltje vind ik ook heel leuk geworden, bij mij liggen ze allemaal "ongequilt.....maar dat weet je he....Leuk dat je bij het quakjeswater bent wezen wandelen, doen wij vaak ook s,avonds even, wij wonen er zo dicht bij.

groetjes, jeannet