woensdag 1 december 2010

Brrrrr.......

Koud hè !! Tjonge zeg, ik ben net terug van boodschappen doen, het is -6 graden ! En dan die koude wind, die blaast dwars door je jas heen. Ondanks dat ik toch echt wel een dikke jas heb hoor! Het is ineens weer December, gezellig. We beginnen meteen goed met sneeuw en ijs. Ik kan daar heel erg van genieten. Het is zo lekker thuiskomen, ben je helemaal verkleumd, kruip je gauw bij de houtkachel die altijd brand en knettert. Mmmmmm..............Natuurlijk is het weer tijd voor de maandlapjes, deze hadden jullie al gezien:

....maar deze nog niet. Het is de BOM van Ellen, de Country Calendar. Inmiddels begint het bij mij al een beetje te kriebelen om het huis in Kerstsfeer te brengen. Toevallig zag ik gisteren bij iemand al een kerstboom staan.(een neppert) Dat vind ik zelf wel een beetje vroeg hoor, maar ik begin dan alvast om wat rode dingetjes in huis te zetten en wat meer kaarsjes.

Voordat de kerstboom in huis komt, moeten er eerst nog een paar verjaardagen worden gevierd. Onze jongste DS was maandag jarig en ik ben volgende week jarig. Dat gaan we a.s. zaterdag vieren. Het is bij ons altijd druk met verjaardagen, om de 4 weken is het prijs. En dan heb je natuurlijk nog de Sint (doen we niks meer aan hoor, ze geloven het toch niet meer ;-)) en de Kerst. Zondag gaan we lekker met z'n allen gourmetten, toch nog een beetje speciaal.

Hoe vinden jullie mijn nieuwe lampjes? Ik heb er twee gekocht, alvast voor mijn verjaardag. Zelf ben ik er erg blij mee. Het staat heel gezellig. Soms weet ik niet goed wat ik moet vragen, maar dit jaar stonden er een paar "soort van Dubarry" laarzen op mijn verlanglijstje. Het liefst met bont gevoerd. Laten ze die nou net bij de ANWB in de aanbieding hebben! Ik ben meteen naar de dichtstbijzijnde winkel gereden en daar hadden ze ze nog. Ik ben helemaal blij. Weet je wat DH zei toen ik zei dat ik zulke laarzen wilde: "Nou, dan kan ik mijn kadootje wel vergeten" Ik was natuurlijk meteen benieuwd wat hij in gedachten had. "Ik wilde je een nieuwe stofzuiger geven" zei hij. Nou ja zeg !!!! Toen ik dat vertelde aan de dames van de ANWB winkel lagen ze onder de toonbank van het lachen. Met deze laarzen ben ik in ieder geval tien keer zo blij ! Fijne dag iedereen !

9 opmerkingen:

marjolein zei

Wat een drukke weken; kom je nog wel aan quilten toe? Waarom denken mannen toch altijd dat we graag huishoudelijke apparten krijgen? Ik geef mijn man ook geen boormachine ieder jaar. Goed idee die laarzen en schattig die lampjes. Bij mijn buurvrouw staat sinds maandag ook de kerstboom, wel leuk, maar toch maar even Sint afwachten. Heb gisteravond wel de adventskalender gevuld met snoep!

anneke zei

ja die mannen...
gelukkig krijg je nou je echte wensen vervuld.
wij vieren hier nog uitgebreid sinterklaas, ben de hele ochtend al weer aan het surprise-en.
veel plezier met de kou, ik hoef er vandaag niet door gelukkig.

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je DS en wat leuk dat je ook volgende week jarig bent, ik ook wel wel 11 december. Je maandquiltjes zijn weer erg leuk en ja een stofzuiger, de bedoeling is goed maar laarzen zijn veel beter en veel leuker. De lampjes vind ik ook erg leuk. Alvast fijne voorbereidingen.

Terray zei

Jeetje een stofzuiger als verjaardagskadootje......typisch weer zo'n mannenidee geloof ik.
Nou ik kan me voorstellen dat laarzen veel leuker is.
Ik wens je hele fijne verjaardagen!

Groetjes
Tertia

Anoniem zei

Oo ik kan helemaal niet tegen de kou en was blij toen ik van mijn werk thuiskwam ik heb ook lekker de houtkachel aan.Ja die mannen met huishoudelijke kadotjes goed bedoelt maar een beetje saai.Geef mij ook maar laarsen ipv een stofzuiger.
Groetjes Lia

Cisca zei

Ach, ach, die DH's toch! Gelukkig heb je nu iets leuks voor jezelf, die stofzuiger komt nog wel. Nou ja, het is vast goedbedoeld. Ik heb ook altijd een drukke decembermaand, behalve de gewone feestdagen met op 18 en 21 verjaardagen van DS1 en DDIL3 en als klap op de vuurpijl die van DH op de 23ste.
Groetjes, Cisca

AnitaA zei

Hihi....lekker rolbevestigend een stofzuiger voor je verjaardag ! Ach, hij zal wel lief zijn.
Erg leuk je maandquiltjes en je lampjes doen het ook goed.Heerlijk warme laarzen, die komen nu goed van pas.
Groetjes Anita.

jolanda zei

Gatsie, een stofzuiger... dat is toch helemaal geen leuk idee! Wanneer er een apparaat aan vervanging toe is, kopen we die wel gewoon tussendoor toch?
Die laarzen zijn echt een véél beter idee en je lampjes vind ik ook hartstikke leuk!!
Je quiltjes zijn trouwens ook enig... ik ben nog steeds van plan die maandquiltjes te gaan maken, maar ik heb het zooooo druk met van alles! Nou ja, komt nog wel dan. ;-))
groetjes jolanda

Hubertine zei

Hmmmm echt een mannencadeau! Zorg jij maar lekker voor jezelf! Nee hoor....hij zal best een lieverd zijn! Het zijn in ieder geval super laarzen!