zaterdag 11 december 2010

En de winnaar is........

Lieve allemaal, heel erg bedankt voor jullie felicitaties voor mijn verjaardag!! Ondanks dat de post die dag geen kaarten bezorgde, kreeg ik enorm veel leuke en lieve reacties op mijn vorige post. Het gaf die dag een gouden randje ! En dan nu de uitslag:

Onze middelste DS wilde heel graag een naam uit het bakje trekken en het is geworden:

Van harte gefeliciteerd Yvonne !! Mail me je adres even en dan stuur ik je het pakketje volgende week naar je toe !! Hoe is het intussen met "Etta's Santa" ? Goed eigenlijk, maar van de week heb ik het zo druk gehad, dat ik er weinig tijd voor had. Wel heb ik de basis af en zijn de kleine stukjes met een festonsteek vastgezet.

Ook heb ik de kerstboom in huis gezet, nou ja kerstboom....boompje dan maar. Een kleintje, maar dat geeft niet minder gezelligheid hoor!! Iedere avond gezellig aan, schemerlampjes aan, kaarsjes aan.....Mmmmm...lekker genieten.

Op mijn verjaardag kreeg ik nog wel een hele leuke verrassing: De post bezorgde bij ons in het dorp toch de wat grotere pakketjes en raad eens wat er kwam ???

Nou zeg, jullie mogen ook nooit meer raden....Precies, het pakketje uit Australië van Ann. Het was een feestje om het open te maken, zoveel moois kwam eruit:

Prachtige stofjes, wel 6 stuks ! En dan nog een prachtig patroon voor een kussen en 2 klosjes garen. Ann, ik heb je al via de mail bedankt maar nogmaals: Heel erg bedankt !!! Ik ben er superblij mee. Zo, nu ga ik lekker van onze vrije weekend genieten. Iedereen een heel fijn weekend hoor !!

.

5 opmerkingen:

veerle zei

Leuk dat je zo'n verrassing krijgt tijdens je verjaardag! Veel plezier met je gewonnen prijs Yvonne!

yvonne zei

Ik zit te stuiteren van blijdschap ,heel leuk om eens wat te winnen .
Dank je wel margreet!!!!
enVeerle ook dank je wel .

groetjes yvonne

anneke zei

onze boom is wel van de hele grote... maar zonder lichtjes en versieringen eigenlijk ook al gezellig. als je er zo lekker bij zit, is een handwerkje erbij ook heel leuk ;-)

Esther zei

Leuke verrassing heb je gekregen, Ik was van de week bij een vriendin de die was ook met Etta's Santa bezig, heb het patroon van haar gekregen en ben hem nu ook aan het maken,erg leuk om te doen. Groetjes Esther.

Anoniem zei

Leuk zeg, wat een gezelligheid! Zelf ben ik nog niet aan de kerstboom toegekomen; maar als ik het nu zo bij jou zie, krijg ik er toch wel zin in.... Van de week dan maar! Groeten Jeanet