donderdag 23 december 2010

Ha..ha..Hatsjoe !!!! (en een kerstwens)

Hatsjoe..(nog een keer), tsjonge zeg, wat ben ik verkouden. Maandag begon het en het werd alleen maar erger. Gisteren dacht ik echt even dat ik een keelontsteking kreeg. Wat voel je je dan beroerd zeg ! Vroeg naar bed gegaan met flink wat paracetamol en neusspray. Gelukkig gaat het nu wel ietsje beter. Tussen de kerstdrukte door heb ik toch nog kans gezien om twee blokjes voor mijn SBS te maken:

Wat zeg je: kun je ze niet zien? Sorry hoor, ik gooi mijn zakdoekjes er ook zomaar bovenop.
Hier komen ze dan goed in beeld:

M-8: Dogtooth Violet

C-4: Sister's Choice

En voor je het weet is het dan alweer bijna kerst. Meestal moet ik in deze tijd van het jaar terugdenken wat er in het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Ondanks dat er altijd dingen zijn gebeurd die ik niet leuk vind, probeer ik de positieve dingen toch wel bovenaan te zetten voor mezelf. Want als je maar blijft denken aan de nare dingen, wordt je zo somber...Daarom is dit mijn kerstwens voor iedereen:

Dat is wat ik iedereen voor de kerstdagen toewens. Geniet van elkaar, de gezelligheid en het samenzijn. Hele fijne kerstdagen !!!! Liefs van Margreet

13 opmerkingen:

lia zei

Hallo Margreet
Wat een mooie kerstwens,je hebt helemaal gelijk.Is de 23ste van iedere maand de SBSup-date?Dan sluit ik mij daar graag bij aan want een keer per week is een beetje veel dan wordt het ook saai,zo van alweer een blokje.
Verder wens ik jou en je gezin hele fijne Kerstdagen.
Groetjes Lia

Anoniem zei

Je hebt weer mooie blokjes erbij gemaakt. Veel sterkte met de verkoudheid en alvast hele fijne feestdagen toegewenst en een creatief 2011.

Esther zei

Gezondheid en wat een mooie blokken heb je gemaakt. Super. Wens jullie fijne kerst en beterschap. Groetjes Esther.

quilting Jeannet zei

Van hetzelfde Margreet, mooi gedicht, enne, beterschap!

Hartelijke groetjes, jeannet

jaimie zei

Hallo Margreet,

Oh neen, jij ook al ziek, bah wat is dat toch met al die zieken hé, het is erg nu hé! Beterschap en verzorg je goed hoor!! Maar dat doe je zo te zien wel :-)

Mooie blokjes bij hé!!

Leuke kerstwens en ik wens u en uw gezin fijne feestdagen en hopelijk niet zieker tegen dan!

Groetjes, Jaimie

Ellen zei

Fijne Kerstdagen Margreet, en veel beterschap!

Terray zei

Ziek en dan toch prachtige blokken afgewerk :-)

Prachtig gedichtje en ik wens jou ook hele fijne feestdagen.

Groetjes
tertia

Guusje, zei

Wat een mooie blokken en beterschap, ik hoop dat je je snel beter voelt. Wat een mooie kerstwens, ik wens jouw en je geliefden ook hele fijne kerstdagen toewensen.

ria vogelzang zei

Dank voor je lieve wens, Margreet!
Heel veel beterschap voor jou en ik wens je heel gezellige (gezonde....!) Kerstdagen en een gezegend Nieuwjaar!

Marianne & Marie-José zei

Dank voor je mooie kerstwens en wat jammer dat je nu ziek bent. Heel veel beterschap en fijne kerstdagen, en een gelukkig 2011, omgeven door veel lieve mensen.
Marianne

beyond the invisible zei

Hoi Margreet, wat vervelend dat je nu precies ziek moet worden! Toch hoop ik dat jij en je gezin héle fijne dagen zullen hebben en ik wil je graag alle goeds toewensen voor het nieuwe jaar!
liefs, jolanda
p.s.: het besneeuwde stokje ligt hier nog hoor... komt goed! :-)

Astrid zei

Heel veel beterschap Margreet. Ik hoop dat je inmiddels een klein beetje bent opgeknapt. Ik wens jou een hele gezellige kersttijd toe!

Pierelantijntjes zei

Hoi Margreet,
Wat vervelend dat jij ook al ziek bent. Ik hoop dat je de kerst een beetje goed doorkomt hoor. Ik ben wel al op de been, maar mijn amandelen zijn nog twee grote rode bulten en mijn energie is ook nog ver te zoeken.
Ik schaam me echt heel erg maar jou kerstkaart ligt hier nog steeds meis, ik hoop het goed met je te maken hoor.....
Doe het rustig aan en goede kerstdagen toegewenst,
groetjes van Ester